Sărbătorile din acest an au fost cu totul speciale. Fostul prezentator TV și-a luat inima în dinți și i-a făcut cunoștință lui Miguel cu iubita lui din liceu, de care îl leagă o prietenie frumoasă. Cei doi au petrecut Sărbătorile în România, la Pitești.

„Aseară am fost invitați la fosta mea iubită din liceu. Am rămas în foarte buni prieteni, iar aseară ne-au oferit o seară tradițional românească. Am început să mâncăm la ora 14:00 și ne-am oprit seara, la 23:00”, a spus Leonard Miron, la Antena Stars.

Nu a fost singurul moment emoționant din aceste zile. Fostul prezentator TV și-a făcut timp și pentru a merge la mormântul părinților săi. De obicei, Leonard Miron trecea pe la cavoul familiei în luna februarie, dar, anul acesta, fiind în țară, nu a mai amânat momentul, chiar dacă știa că va veni cu o încărcătură mare.

„Eu, de obicei, vin în februarie, să le fac parastasul alor mei, dar anul acesta, fiind aici, ne-am dus la cavoul familiei și am avut așa o „discuție” cu ai mei, că așa e când începi anul, trebuie să îi am pe toți împreună. A fost un lucru absolut senzațional”, a mărturisit el pentru aceeași sursă.Atent la felul în care arată, Leonard Miron s-a plâns, mai în glumă, mai în serios, de regimul pe care l-a avut în aceste zile.

”Aseară, după ce am mâncat și după zilele astea petrecute la Pitești… că dacă aș acumula cunoștințe și informații cu viteza cu care pun kilogramele, aș fi luat trei Premii Nobel” a mai spus fostul prezentator TV, care a și postat pe Instagram filmulețe de la petrecerele culinare pe care le-a ”îndurat”. Petreceri pe care iubitul său, Miguel, le-a gistat din plin, după cum se poate vedea în imagini.

Leonard Miron, mândru să le arată străinilor România

Și cum la începtul anului fiecare își propună să atingă anumite obiective, și Leonard Miron are câteva dorințe pentru 2023.

Fostul prezentator TV, care trăiește de ani buni peste hotare, își va continua activitatea sa de pe vasul de croazieră, doar că acest an vine și cu premieră, căci va putea să le arate turiștilor câteva obiective din țara noastră.

„Sunt foarte mândru, pentru că în 2023, pentru compania de croazieră la care lucrez, o să încep o croazieră în premieră (…) O să fiu primul director de croazieră care le va arăta americanilor Canalul Dunăre – Marea Neagră. Croaziera va începe în Viena și se va termina la Constanța”, a mărturisit Leonard Miron.

Vezi și Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație. Ce decizie radicală au luat cei doi în ziua în care niciunul nu și-a amintit de aniversare

Citește și:

Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată în 2023. Artista vorbește deja despre un frățior pentru băieții ei: „Cu voia Domnului”

Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță, uniți de o iubire imensă: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea”