Leonard Miron va împlini 50 de ani, în aprilie. Pentru a se pregăti de lupta cu boala, Leo a mers la psiholog. „Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, a declarat Leonard Miron.

Asa arata acum Leonard MironSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

El a renunțat la fumat, însă nu vrea nici în ruptul capului să se lase și de petreceri. Recent, el a organizat o petrecere pentru aniversarea sa, în București.  Leo locuiește de 16 ani în Anglia alături de iubitul lui, Miguel.

Invitat la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”,  la Antena Stars, Leonard Miron îşi aminteşte un episod inedit. „Eram în vacanţă şi Miguel pune întrebarea aia pe care o urăsc de la oricine, mai ales de la el: Ce cadou vrei de ziua ta? Miguel m-a intrebat ce vreau de ziua mea şi eu, cam la băşcălie, i-am zis aşa: Vreau să mă ceri în căsătorie!”, povesteşte Leonard Miron despre momentul în care s-a autoinvitat în faţa ofiţerului stării civile.

Citește și: