Fostul mare campion mondial plânge după țara natală, dar nu uită tratamentul la care a fost supus de autorități pe vremea când avea un restaurant în Ploiești.

”N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fi un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fii văzut așa, e dureros.

Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, a spus Doroftei pentru Prosport.

Pe lângă afacerile imobiliare din Canada, fostul sportiv lucrează ca antrenor la o sală de box.

„E un domeniu în care am căutat să investesc. E destul de bine. Nu mă plâng”, a mai spus Doroftei.

Amintim că în 2017, fostul pugilist a fost obligat de autoritățile prahovene să părăsească spațiul în care-și desfășura acitivitatea, din cauza riscului seismic ridicat. Cel poreclit „Moșu” s-a mutat cu pub-ul într-un loc lângă stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

A pierdut 350.000 de dolari când şi-a vândut casa

Înainte de a pleca în Canada, Leonard Doroftei şi-a vândut casa de la Ploieşti, dar a ieşit în pierdere cu 350.000 de dolari, mai scrie presa.

Leonard Doroftei are 51 de ani, o relație care durează de peste 30 de ani și trei copii.

Vezi și Leonard Doroftei povestește despre viața în Canada: ”Dacă m-aș întoarce, cred că nu ar fi om pe stradă pe care să nu îl iau în brațe și să îi spun că îl iubesc”

Citește și:

Oana Pellea și-a făcut teste rapide de Covid și au fost toate negative. Testul PCR a ieșit însă pozitiv. Cum se manifestă boala în cazul ei, la 59 de ani

Jojo, despre școala online la care învață fiul cel mare: „M-am pus în locul lui, nu aș putea”