Fosta câștigătoarea de la X Factor a trecut deja de primele 12 săptămâni de sarcină și este în culmea fericirii.

Interpreta hitului „Bleeding Love” și soțul ei, Dennis, urmează să devină părinți spre sfârșitul acestui an și cei doi vor face în curând anunțul oficial. Un prieten apropiat al cuplului a declarat pentru The Sun că artista este extrem de fericită și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe.

Celebrity social media photos!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Leona și Dennis sunt absolut în culmea fericirii. Au trecut pragul de 12 săptămâni și le-au spus familiei și prietenilor lor la începutul anului. Abia așteaptă să-și întâmpine noul venit și să devină o familie de trei.”, a declarat sursa.

Dennis și Leona formează un cuplu din 2010, când Dennis a fost dansatorul Leonei în turneul ei, Labyrinth. După câțiva ani de întâlniri, cei doi s-au logodit în 2018 și un an mai târziu au devenit soț și soție. Ei s-au căsătorit într-o ceremonie romantică pe proprietatea de lux a lui Sting din Toscana.

Mama artistei a crescut într-o casă de copii

Leona a mărturisit încă din 2020 că își dorește un copil și că se gândește chiar și să adopte, având în vedere că mama ei, Maria, a crescut într-un orfelinat.

„Îmi doresc copii, dar Dennis și eu am vorbit, de asemenea, și despre adopție. Mama mea a crescut într-o casă pentru copii. Nu a adoptat-o nimeni cât a fost copil și mi-aș dori foarte mult să adopt. (…). Dacă ar fi după soțul meu, el și-ar fi dorit copii încă de ieri”, a declarat Leona.

Leona a vorbit despre relaţia sa, într-un interviu mai vechi, în care dezvăluia cât de fericită este: „Este uimitor faptul că ne-am unit, din diferite părți ale lumii prin pasiunile noastre, muzică și dansul, în timp ce mergeam în Turcia în urmă cu opt ani. Suntem amândoi niște oameni privați, dar am vrut să ne împărtășim vestea fericită cu toată lumea care ne-a susținut și a fost martora relației noastre de-a lungul anilor. Suntem atât de încântaţi că suntem în această nouă aventură împreună şi este un sentiment frumos să putem împărtăşi acestă dragoste cu voi toţi”.

Foto: Profimedia