De altfel, de mulți ani, artistul care are origini extrem de amestecate, trăiește oricum în rulotă, în Bahamas, de unde era mama sa, actrița Roxie Roker.

Mai mult, fără a face vâlvă din asta, împreună cu un medic dentist, dr. Jonathan Levine, a construit o clinică, prin intermediul căreia acordă consultații gratuite persoanelor nevoiașe din Bahamas. ”E cel mai bun sentiment din lume”, spune el.

”Cel mai frumos sentiment din câte există. Mamea mea întotdeauna spunea că caritatea începe de acasă”, declara atristul.

Este foarte bun prieten cu iubitul fostei soții

Lenny, care are inclusiv origini evreiești și ucrainene, din partea tatălui său, a fost căsătorit cu actrița Lisa Bonet, mariaj din care a rezultat singura fiică a vedetei. Zoe Kravitz are în prezent 30 de ani și este model, cântăreață și actriță.

Deși a divorțat de Lisa acum mulți ani, Lenny are o relație foarte bună nu doar cu aceasta, ci și cu actualul ei patrener, Jason Momoa. ”Îl iubesc, el îmi iubește (ca un tată – n. red.) fiica și eu le iubesc copiii și cu toții formăm o mare familie. E frumos așa!”, a declarat Lenny Kravitz.

Lenny Kravitz nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

10În prezent, Lenny Kravitz, care în trecut a format pereche cu Vanessa Paradis, Nicole Kidman, dar și Adriana Lima, e singur, dar pregătit să aibă o relație serioasă, totală. ”Sunt cu adevărat pregătit pentru asta. Cred că lucrurile vin la tine când ești pregătit”, declară optimist Lenny Kravitz.

Citește și: