Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact, alias „Megastarul”, a încetat din viață la numai 66 de azi, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. Deocamdată nu se cunosc circumstanțele morții sale.

Tragicul anunț a fost făcut public vineri de către Primăria Câmpia Turzii pe pagina de Facebook.

Ulterior, și colegii artistului au postat pe Facebook un mesaj: „Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeaşi cameră, am cântat mii de spectacole împreună… acum simt un gol în suflet, dar sunt liniştit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten Leluț Vasilescu, drum bun!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Compact B.

Trupa Compact e una dintre cele mai cunoscute formații de rock din România, fiind formată în 1977.

”Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie.

În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!”, se arată în tristul anunț, postat de edilul Dorin Lojigan.

Vezi și Publicul, în lacrimi la cel mai recent concert al trupei Compact b. Leo Iorga a cântat din scaunul cu rotile | VIDEO

Citește și:

Daniel Pavel și iubita, îndrăgostiți până peste cap. Pozele din Dominicană, nevăzute până azi. Au locuit împreună cât s-a filmat „Survivor

Laura Cosoi a născut a treia fetiță! Prima fotografie cu cea mică