Întregul mapamond cunoaște povestea de iubire dintre Al Bano Carrisi și frumoasa Romina Power, relație care a durat peste 30 de ani. Melodiile lor, ”Felicita” sau ”Sempre Sempre” sunt și acum fredonate de români. Cu toate că erau adorați de milioane de fani, cei doi și-au spus adio în urma unei tragedii de proporții. Fiica lor cea mare, Ylenia a dispărut fără urmă în orașul american New  Orleans, pe când se afla în vacanță. Avea 23 de ani. Nici până în ziua de azi nu se știe dacă a fost ucisă sau a ales să se izoleze la mânăstire așa cum a fost vehiculat în presă mulți ani. Deși au încercat să lupte pentru a-și salva căsnicia, Romina și Al Bano au divorțat în 1999.

Citește și: Pierderea mirosului, un semn timpuriu al celei mai frecvente boli apărute la bătrânețe

Noua soție e mai tânără cu 30 de ani

În anul 2003, Al Bano a cunsocut-o pe frumoasa Loredana Lecciso, o ftă fr

Surpriză uriașă! Al Bano se căsătorește din nou la 75 de ani! Cine este iubirea vieții luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

umoasă care ăși expunea trupul la televizor. Cei doi au început o relație, în ciuda diferenței de vârstă. Loredana i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. Deși sunt împreună de atât de mult timp, Al Bano nu a cerut-o niciodată de soție, până luna trecută, când a fost la un pas de moarte. Pe când se aflau în orașul Bari, Al Bano s-a simți rău suferind o ischemie miocardică, potrivit presei din Italia. Loredana nu l-a părăsit nicio clipă până s-a pus pe picioare. Apoi, recuperat, legendarul star italian a cerut-o de soție. Zilele trecute, cei doi au făcut nunta în secret. Conform unor surse, ceremonia ar fi avut loc în Belarus, la vila unor prieteni.

Întrebată despre nuntă, Romina Power a afirmat că nu știe nimic. ”Oricum nu aș fi fost invitată. Nu suntem în cele mai bune relații”, a declarat ea pentru revista Novella 2000. Proaspeții miri locuiesc acum pe o proprietate uriașă. de 400 de hectare, unde Al Bano produce vinuri extrem de apreciate.

Citește și: