Lea, celebră pentru rolul din „Glee” și soțul ei, Zandy Reich, au devenit părinții unui băiețel pe 20 august.

Actrița a ținut totul secret și nu a făcut niciun anunț pe rețelele de socializare. „Toată lumea este sănătoasă și fericită. Ei sunt extrem de recunoscători”, a declarat o sursă pentru People.

a-devenit-mamicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Lea și Zandy formează un cuplu din 2017 și s-au căsătorit fix în urmă cu un an.

Într-un interviu acordat People, Michele spunea că Zandy este cel care o ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

Fostul ei iubit a murit

„Când nu lucrez stau acasă cu familia mea, pisica, cu iubitul și cu oamenii pe care îi iubesc. Este extrem de important să mă deconectez uneori și să mă concentrez asupra lor, pentru că ei sunt cei care mă cunosc cu adevărat.  Sunt foarte fericită nici măcar nu cred că vă puteți imagina. Nu vorbesc despre viața mea personală, însă mereu spun dacă doriți să vedeți cât de fericită sunt este suficient să vă uitați la fața mea, nu pot ascunde fericirea’.

Lea și-a găsit acum fericirea în brațele lui Zandy, dar în urmă cu câțiva ani a trăit o adevărată dramă: iubitul ei a murit. Ea a format un cuplu cu actorul Cory Monteith, care s-a stins din viață în urma unei supradoze accidentale.

Lea și Cory s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, în 2009, pe platourile de filmare ale serialului Glee.

În producție, cei doi jucau un cuplu, ulterior începând o relație și în viața reală. Lea și Cory au format un cuplu timp de 4 ani, până la decesul actorului din anul 2013.

De atunci, actrița onorează decesul lui Cory în fiecare an, postând mesaje și fotografii pe conturile sale personale de Instagram și Twitter.

„Lumina rămâne întotdeauna”, a scris actrița, alături de o imagine publicată pe Twitter. Monteith s-a stins din viață pe 13 iulie din cauza unei supradoze accidentale cu heroină.

Citește și: