Iar Oana e de părere că asta nu e deloc întâmplător. Aceasta a declarat recent că au fost predestinați unul pentru celălalt, iar drept mărturie stă semnul identic, din naștere, pe care îl au amândoi.

In cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Oana Lis a declarat că “a fost scris în stele” ca ea și Viorel să formeze un cuplu. Semnul de la încheietura mâinii, pe care îl au amândoi, e cea mai bună dovadă, spune ea.

Descriindu-și alesul, pe care de ceva ani îl îngrijește cu multă dragoste, blondina, care recent s-a apucat și de muncă, a ținut să mărturisească faptul că soțul ei este una dintre cele mai cinstite persoane pe care le-a întâlnit de-a lungul vieții sale.

”Am multe pentru care să-i mulțumesc – e unul dintre cele mai cinstite, bune, persoane pe care le-am întâlnit. Îi mulțumesc că a apărut în viața mea.

Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere, un strugure, un ciorchine pe care și el îl are în același loc”, a spus Oana Lis.

Vioerel Lis se confruntă cu mari probleme de sănătate, iar tratamentele și investigațiile i-au adus pe cei doi într-o situație financiară deloc roz. Din acest motiv, Oana Roman, care și-a luat diploma în psihologie, s-a și apucat de muncă.

Cu toate aceste probleme, Oana nu a uitat de visul ei de-o viață, acela a de a deveni mamă. Vedeta va adopta, în ciuda vârstei înaintate a soțului ei. Acesta este de acord, mai cu seamă că nu vrea să o știe pe Oana singură, după „plecarea” sa.

Vezi și Viorel Lis, probleme uriașe cu banii și cu sănătatea. Oana: ”Viorel este un pensionar cu pensie de nimic”. Cât încasează pe lună fostul primar

Citește și:

A dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală, iar cele mai recente imagini cu el au frânt inimile tuturor. Gestul emoționant făcut de soția lui

Andreea Esca a făcut fanilor o dezvăluire. Habar nu aveai ce se ascunde sub pupitrul știrilor