Lavina Tatomir l-a cunoscut pe Adrian Pintea pe când ea avea doar 16 ani, iar marele actor 43. Însă diferența mare de vârstă nu i-au împiedicat să se iubească enorm. În ziua în care Lavinia Tatomir a împlinit 20 de ani, în anul 2000, Adrian Pintea cerut-o de nevastă la telefon.

„L-am întâlnit pe Adrian pe când aveam doar 16 ani, dar relaţia noastră sentimentală a început când împlinisem 20 de ani. Chiar la 2 septembrie 2000, de ziua mea de naştere, Adrian m-a sunat şi m-a cerut de soţie. Iniţial am crezut că a încurcat numărul de telefon şi că cererea în căsătorie îi era adresată altei femei. Nu puteam crede! Când m-am convins că este vorba despre mine, fără să mai stau pe gânduri, am spus „Da!” şi am fost fericită! Îl iubeam de copil! Mai târziu mi-a mărturisit că m-a iubit din prima clipă, că mă visa, că nu înţelegea ce i se întâmpla, că a aşteptat, tăcut, să împlinesc 20 de ani. Ne-am căsătorit civil la 25 decembrie. Cununia religioasă a avut loc la 30 iunie 2001, în rit greco-catolic, la Capela catolică din Craiova. O zi de vis, asemeni unei suite de imagini cinematografice. Îmi amintesc muzica aceea divină, luminile altarului, trandafirii mei albi, mâna sa blândă strângând-o pe-a mea, sărutul, aplauzele, felicitările…”, a povestit Lavinia Tatomir într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Însă căsnicia lor a durat doar 7 ani, căci, în 2007, la doar 52 de ani, Adrian Pintea murea de ciroză. O boală de care Lavinia știut de la bun început dar pe care spera ca iubirea vieții ei să o învingă.

„Adrian tocmai mă ceruse de soţie, iar colegii tatălui meu m-au luat de-o parte discret şi m-au întrebat dacă sunt conştientă că pot rămâne văduvă la doar câteva luni după căsătorie. Dar eu am zis: „Nu, nu sunt pregătită, dar nici nu voi renunţa la Adrian doar pentru că e bolnav. Am să-mi asum responsabilitatea acestei căsnicii şi, împreună cu el, voi lupta să învingem boala. Faptul că Adrian va mai trăi un an, doi, trei, pentru mine e important.” Şi Adrian a mai trăit şapte ani… şi ar mai fi putut trăi încă mulţi alţii, dar nu a mai depins doar de mine şi de colegii mei medici”, a mai povestit ea în acelși interviu.

Viața merge înainte

Și chiar dacă durerea pierderii primului ei soț a fost enormă, viața Laviniei Tatomir a mers înainte.

A părăsit Bucureștiul și s-a stabilit la Craiova, oraș în care trăiește și muncește și acum, oraș în care l-a cunoscut și pe actualul ei soț: „Dacă cineva a crezut că eu, la Craiova, mi-am petrecut timpul doar plângând sau tânguindu-mă într-un doliu care refuză să mă părăsească, s-a înșelat nespus de tare. Am învățat să aștept, pentru că dictonul „Până în ziua când Dumnezeu va binevoi să-i destăinuiască omului viitorul, toată înţelepciunea omenească va fi cuprinsă în aceste două cuvinte: aşteaptă şi nădăjduieşte.”(Alexandre Dumas,”Contele de Monte-Cristo”) mi-a fost călăuză. Laurențiu este darul minunat pe care îl primesc în viața mea cu toată recunoștința și bucuria regăsirii.

Pentru că ne cunoaștem de atât de mulți ani, pentru ca mi-a fost un coleg minunat și prieten de suflet ca nimeni altul, pentru că este un om profund bun și tandru, pentru că este un medic de excepție, dăruit semenilor săi, pentru că de curând mi-a oferit toata dragostea și atenția lui, pentru că am încredere în el și pentru că vrem să pornim la un nou drum împreună, îi mulțumesc! Lui și Universului întreg…. Îl iubesc!”, anunța Lavinia Tatomir în , august 2014.

În prezent, ea este medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia din Craiova, și este căsătorită din 2014 cu doctorul Laurențiu Cârstea.

Vara aceasta cei doi și-au petrecut vacanța în Valldemossa, în Insulele Baleare din Spania, iar în fotografiile distribuite pe rețelele sociale par mai fericiți ca niciodată.

305031318_1448978008934038_5125152768501807066_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12