Lavinia Pîrva e destul de zgârcită cu imaginile cu Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Recent, ea a publicat o nouă imagine cu el, însă fanii au luat-o imediat la rost.

Alexandru va împlini în curând doi anișori, iar soția lui Ștefan Bănică a publicat din nou o imagine cu Alexandra, în care nu i se vede însă chipul.

„A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavinia Pîrva alături de imaginea cu Alexandru.

Însă, gestul făcut de Lavinia i-a înfuriat pe fani și au criticat-o aspru pe brunetă, pentru că nu înțeleg de ce mai pune astfel de poze cu el, dacă nu vrea să-l arate așa cum este.

Lav-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„De ce îl arăți pe micuțul Alexandru cu spatele și NU din față, Lavinia??? Este urât, sau de ce ni-l arăți numai cu spatele??? Noi toți ne dorim să-l vedem măcar o dată pe micuțul fiu al lui Ștefan, pe Alexandru deci, fotografiat din față, Lavinia!”, „ Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, „Arată-l că este frumos”, „Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, au fost câteva dintre comentarii internauților.

Lavinia a ales să nu răspundă celor care au criticat-o, însă câțiva fani i-au sărit în apărare și i-au dat dreptate pentru faptul că nu-și expune copilul pe rețelele de socializare ca alte vedete: „Pentru că vrea să-l protejeze. Foarte bine face că nu-l expune”, „Copilul nu e persoană publică. Daca nu dorește să-l arate…. muriți de curiozitate?”, „De ce nu văduceți la ea acasă, dacă tot doriți să-l vedeți”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă.