Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată extraordinar de bine de când a devenit mama, fiind mai frumoasă ca oricând. Această radiază de fericire și și-a revenit rapid la formele pe care le afișa înainte de sarcină.

Au trecut doar șase luni de când a devenit mamă, dar artista a slăbit spectaculos după cum se vede și în pozele postate de ea pe Instagram. Chiar dacă a luat destule kilograme în sarcină, vârsta pare a fi aliatul ei și a scăpat de ele în timp record. Vedeta s-a pozat chiar și într-un body negru, ce-i pune în evidență silueta de viespe, iar Lavinia parcă e mai slabă și ca înainte să rămână însărcinată.

LAviSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Lavinia Pîrva a mâncat în sarcină tot ce și-a dorit

Lavinia recunoaște însă că a fost și ajutată, dezvăluind pe pagina ei de instagram că este clienta fidelă a unei clinici de înfrumusețare, unde urmează tot felul de tratamente faciale și corporale. Ba mai mult, fanii au observat imediat că artista și-ar fi mărit și buzele. „Ți-ai refăcut buzele?”, a întrebat un fan, însă artista a ezitat să răspundă.

Lavinia Pîrva declara recent, referindu-se la sarcină și la micul Alexandru că în sarcină a mâncat tot ce și-a dorit, chiar și dulciuri.

„Copilul meu este atât de sănătos pentru că am mâncat de toate. Am mâncat, evident, sănătos, pentru că așa am fost întotdeauna, dar n-am ținut cont neapărat, adică am mâncat cam tot ce am poftit, ceea ce văd că este foarte bine pentru că cel mic este foarte sănătos. Știu că am mâncat foarte, foarte multe fructe. La un moment dat, mă ascundeam de toată lumea, pentru că mâncam exagerat de multe fructe, și gutui, în mod special, ceea ce nu am mâncat niciodată. Și se pare că cel mic este foarte ok. Nu am ținut dietă, nu m-am oprit de la dulciuri, am mâncat, dar simțeam nevoia să mănânc mai mult sănătos, ăsta e adevărul, multe fructe, multe legume’, a  povestit Lavinia.

Citește și: