Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu foarte discret, iar de când au devenit părinți cei doi păreau că radiază de fericire. Însă, mulți se întreabă dacă au început să apară probleme în paradis. Fanii au început să intre la idei, după ce au observat un mic detaliu în fotografiile cu artista.

În cele mai recente imagini cu Lavinia Pîrva, un detaliu le-a atras atenția fanilor și le-a dat de gândit.

De ceva timp, artista s-a concentrat doar pe promovarea colecției ei de haine. Însă, în timp ce pozează zâmbind la cameră în hainele ce-i poartă numele, fanii au observat că frumoasa brunetă a încetat să mai poarte verigheta. De altfel, nici soțul ei, mult mai celebrul Ștefan Bănică, nu o mai poartă. Mulți au început să se întrebe dacă cumva cei doi au probleme în mariaj.

Lavinia-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Însă se pare că nici măcar când erau în vacanță împreună, Lavinia și Ștefan nu purtau bijuterii. Drept urmare, decizia de a nu purta verighetele cel mai probabil a fost luată din cauza pandemiei de COVID -19 și pentru pentru a respecta recomandările autorităților, ce ne sfătuiesc să nu purtăm bijuterii afară.

Lavinia Pîrva arată spectaculos. Ea a reușit să dea jos toate kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și pare foarte concentrată pe noua ei afacere.