Lavinia Pîrva este însărcinată cu primul copil. Ea a mărturisit de mai multe ori că își dorește să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, va deveni în curând mămică și este în al nouălea cer de fericire.

„Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru energia pozitivă pe care ne-o transmiteţi“, a scris Lavinia Pârva pe Instagram, în timp ce mesajul de pe Facebook a fost următorul: „Vă multumim tuturor pentru gândurile bune“.

Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru energia pozitivă pe care ne-o transmiteţi

Citește și: Loredana Groza șochează din nou. S-a filmat cu sânii la vedere la 48 de ani: „Te admiram pentru muzică, nu pentru sâni măriți și față umflată”

Ștefan Bănică a făcut anunțul pe scenă

Vestea mult așteptată  i-a bucurat pe fanii cuplului. Lavinia și Ștefan au ținut totul secret până acum, deși în ultimele luni s-a tot zvonit că artista ar fi însărcinată. Cu toate acestea, Bănică nu a dat mai multe detalii legate despre sarcină, cert este că în luna octombrie, artista a fost surprinsă de paparazzi într-o clinică de fetilizare.

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată: viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea, pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară. Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a fost mesajul lui Ştefan Bănică pe scena Sălii Palatului.

Citește și: