Imediat după ce a născut, Lavinia Pîrva (35 de ani) s-a pus imediat pe slăbit  pentru a-și redobândi silueta. Mai mult, ea a făcut fel de fel de tratamente corporale pentru a se recupera cât mai bine după sarcină și și-a împlinit chiar și un moft legat de bustul ei.

Acesta este medicul care a operat o pe LaviniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Soția lui Ștefan Bănică Jr (52 de ani)  a recunoscut recent că bustul ei voluptuos, pe care și-l afișează cu mândrie, din luna martie, pe conturile sociale, este de fapt opera unui medic estetician, pe care l-a și lăudat: „El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

 

Anunțul ei uimește pe toată lumea, mai ales după ce în urmă cu câteva luni mărturisea că nu are intervenții estitice, deși fanii au acuzat-o că și-ar fi mărit buzele tot cu ajutorul unui medic estetician.  Dar aceasta a recunoscut că dacă va avea nevoie, la apela la bisturiu fără nicio ezitare.

Lavinia formează cu Ștefan Bănică un cuplu de șase ani de zile. În urmă cu trei ani s-au căsătorit la Balcic, iar în mai, anul trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe nume Alexandru.