Vedeta, pe care toată lumea o știe ca fiind brunetă, s-a lăsat pe mâna hair-styliștilor, iar ce-a ieșit a smuls toate aplauzele și complimentele fanilor.

Concret, soția lui Bănică a păstrat doar jumătate din cosițe brunete, înspre rădăcini, dar nu numai, vârfurile și de fapt aproape toată lungimea părului fiind vopsite în blond cenușiu.

O schimbare radicală de look, care nu ar prinde pe oricine. În cazul ei, este însă o schimbare fericită și nu foarte greu de întreținut, dat fiind faptul că rădăcinile sunt în continuare în culoarea naturală a vedetei.

Lavinia a postat o fotografie cu noua înfățișare pe Instagram, completând-o cu o vestimentație care a înflăcărat imaginația fanilor. O bluză roție, căzută sexy pe un umăr a fost purtată cu dresuri negre, cu portjartier.

o-coafura-indrazneataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

N-a fost nevoie de mai mult. ”Foarte sexy ești”, i-au transmis fanii imediat, trimițându-i flori și inimioare virtuale.

Lavinia Pîrva este printre puținele vedete care reușește (deocamdată) să se păstreze în zona bunului simț, dat fiind faptul că este mămica unui băiețel, Alexandru, dar care știe ce înseamnă să fii sexy și să te menții în atenția fanilor.

Vezi și Lavinia Pîrva a bătut palma cu o televiziune! Unde va putea fi văzută o dată pe săptămână

Citește și:

Lovitură de teatru: Ce-au decis judecătorii legat de copiii cuplului Prigoană-Bahmuțeanu

Ilinca Vandici, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta