Soția lui Ștefan Bănică este o mămică extrem de activă. Pe lângă faptul că și-a revenit spectaculos după naștere și a slăbit foarte mult, ea și-a reluat concertele, dar a început din nou și școala de vară New Talents by Lavinia, unde ține cursuri de dezvoltare artistică pentru copiii pasionați de dans și muzică.

„Sunt atât de curioasă și absorbită de tot ce face el, încât nu mă mai gândesc la nimic. În fiecare zi stau să observ ce se mai întâmplă, dacă mai face vreun gest nou, dacă privește într-un anumit fel, dacă zâmbește mai mult. Am mare noroc că am un copil foarte cumințel. Slavă Domnului, nu prea are coleci, e în regulă”, a povestit Lavinia într-o emisiune TV.

LaviniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Lavinia Pîrva susține că fiul ei și al lui Ștefan Bănică este foarte cuminte

Lavinia a mărturisit că are și un mare ajutor, care o ajută cu fiul ei, Alexandru. „M-a ajutat Dumnezeu și am întâlnit un om extraordinar. Este vorba de doamna Lili, care vine acasă la noi de când Alexandru a venit de la maternitate și m-a ajutat și mi-a dat încredere. Și acum sunt așa, foarte relaxată, în ceea ce-l privește pe cel mic”, a povestit artista, precizând că fiul lor îi lasă chiar să doarmă și noaptea.

 

„Copilul meu este atât de sănătos pentru că am mâncat de toate. Am mâncat, evident, sănătos, pentru că așa am fost întotdeauna, dar n-am ținut cont neapărat, adică am mâncat cam tot ce am poftit, ceea ce văd că este foarte bine pentru că cel mic este foarte sănătos. Știu că am mâncat foarte, foarte multe fructe. La un moment dat, mă ascundeam de toată lumea, pentru că mâncam exagerat de multe fructe, și gutui, în mod special, cee ace nu am mâncat niciodată. Și se pare că cel mic este foarte ok. Nu am ținut dietă, nu m-am oprit de la dulciuri, am mâncat, dar simțeam nevoia să mănânc mai mult sănătos, ăsta e adevărul, multe fructe, multe legume”, a mai povestit Lavinia.

 

Artista a povestit că nu a avut o sarcină ușoară, dar nici grea, pentru că nu a avut mari probleme. „Am luat niște kilograme, dar am avut retenție mare de apă. Problema asta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Sunt femei care se îngrașă 6-7 kilograme. Și atunci nu ai nicio problemă. Eu recunosc că am luat destul de multicel în sarcină, în sensul în care am reținut multă apă. Nu am stat mai mult în casă. Am fost destul de activă. Eu în perioada sarcinii,  am lansat două piese, am filmat două videoclipuri. Eram însărcinată în trei luni, când am filmat ziua, videoclipul la melodia „Plângi, fată”, iar seara am filmat videoclipul pentru Mama Juana”, a mai povestit Lavinia.

Artista a lăsat de înțeles că și-ar dori și un al doilea copil, deși în timpul sarcinii a avut momente în care spunea că nu mai vrea să fie însărcinată.

 

Citește și: