Vedeta a postat un instantaneu de pe litoral, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o bucată, verde închis, care îi scoate în evidență talia și bustul nou-nouț.

Are părul prins la spate și poartă ochelari de soare. Culoarea pielii dezvăluie faptul că, probabil, e prima plajă pe anul acesta.

 

View this post on Instagram

 

#sunnyday #summervibes

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Fanii au numai cuvinte de bine la adresa ei, fiind calificată drept ”superbă”, ”frumoasă” și nu numai. Cineva îi scrie vedetei: ”Sirenă la mal, fermecătoare!”.

Sunt însă și unii care au câte ceva de reproșat: ”Cam mult material pe tine”, făcând referire la costumul de baie prea conservator. Altcineva îi scrie, în aceeași notă: ”N-am mai vazut costum de baie dintr-o bucata de pe vremea Anei Pauker. Sper, totusi, sa nu fie acelasi costum”.

Iar alți fani își amintesc brusc că artista nu l-a arătat pe fiul ei și al lui Ștefan Bănică și îi fac observație: ”Pe bebe nu îl arăți?”.

Una peste alta, Lavinia Pîrva, care luase destule kilograme în sarcină, clar și reintrat în formă după ce, în urmă cu un an, l-a născut pe Alexandru.

În afară că a slăbit, cântăreața de 35 de ani şi-a făcut și mai multe tratamente la nivelul feţei, punctându-și revenirea.

Vezi și Lavinia Pîrva, pe mâna medicilor.  Ce operație estetică și-a făcut artista

Citește și: