Frumoasa artistă a făcut publică  o fotografie emoţionantă cu ea şi micuțul Alexandru, spre deliciul fanilor care așteptau de mult timp să vadă o imagine cu băiețelul cel mic al lui Ștefan Bănică.

Meghan Markle, declarație scandaloasă după ieșirea din familia regală: „E cel mai bun lucru care i se putea întâmpla lui Harry”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cântăreaţa este o mămică dedicată și își ia fiul cu ea chiar și la cumpărături. Îmbrăcată într-o ținută sport, la fel ca cea a fiului ei, ea  s-a fotografiat într-un mall în timp  ce îşi ținea bebeluşul în braţe.   În ciuda temperaturilor de afară, artista se răsfăța cu o înghețată.

„Dacă ar fi fost mai mare, cu siguranță ne certam pe inghetațată!”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei, pe contul său de Instagram.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu din 2013

 

Fanii au reacţionat imediat la vederea imaginii, felicitând-o pe artistă pentru copilaşul ei prin diverse comentarii şi mii de like-uri, dar și pentru felul în care arată, revenindu-și complet după sarcină.

„Eşti minunată Lavinia! / Tot binele din lume vi-l doresc vouă și familiei voastre!”, „Cu siguranță, cumpărai două”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu din 2013, iar în urmă cu aproape un an au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru.

 

Citește și: