Silueta îi permite să arate excelent în costum de baie, în rochițe cu bretele și chiar topuri care să-i lase la vedere mijlocul. Chiar dacă a luat destule kilograme în sarcină, vârsta (34 de ani) e aliatul ei și a scăpat de ele în timp record.

Să nu uităm că au trecut doar 4 luni de când a adus pe lume un băiețel, pe Alexandru.

Vineri, soția lui Ștefan Bănică a postat pe Instagram o fotografie îndrăzneață, în care se văd mulți centimetri de piele. Bustul, mai voluptos de când e mamă, este bine pus în evidență, iar picioarele sunt tonifiate, semn că vedeta își face timp și pentru sală.

 

View this post on Instagram

 

?? Neața’

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on

A mâncat mult în sarcină, mai ales fructe

Lavinia Pîrva declara recent, referindu-se la sarcină și la micul Alexandru: „Copilul meu este atât de sănătos pentru că am mâncat de toate. Am mâncat, evident, sănătos, pentru că așa am fost întotdeauna, dar n-am ținut cont neapărat, adică am mâncat cam tot ce am poftit, ceea ce văd că este foarte bine pentru că cel mic este foarte sănătos.

Știu că am mâncat foarte, foarte multe fructe. La un moment dat, mă ascundeam de toată lumea, pentru că mâncam exagerat de multe fructe, și gutui, în mod special, ceea ce nu am mâncat niciodată. Și se pare că cel mic este foarte ok.

Nu am ținut dietă, nu m-am oprit de la dulciuri, am mâncat, dar simțeam nevoia să mănânc mai mult sănătos, ăsta e adevărul, multe fructe, multe legume”, a  povestit Lavinia.

Vezi și Lavinia Pîrva, o mămică zen. Așa trece peste provocările de a fi mamă pentru prima oară

Citește și: