Lavinia Pîrva face ce face și iar atrage toată atenția publicului! De această dată, frumoasa cântăreață și-a surprins admiratorii, după ce s-a afișat după o schimbare uimitoare de look. Iată cum i-a lăsat mască pe fani partenera lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva este fără îndoială o femeie foarte frumoasă, iar de când a devenit mămică parcă are și mai multă grijă de ea. Și-a pus silicoane, a revenit la silueta din tinerețe și acum și-a uimit fanii cu un nou look.

La 35 de ani, soția lui Ștefan Bănică Jr. Este o femeie împlinită. A devenit mămică, are o carieră de succes și un soț la care doar visa. Cum pandemia îi oferă mai mult timp liber din lipsă de concerte, Lavinia și-a lansat o colecție de haine, se ocupă de creșterea băiețelului ei, Alexandru, dar are și mai mult timp pentru ea, iar acest lucru se vede și din pozele postate pe rețelel de socializare. În una dintre pozele recente, artista și-a uimit fanii cu o schimbare de look, ce o prinde de minune.

Lavinia-e-superbaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Lavinia apare în imagine cu o perucă cu breton și le-a și cerut părerea internauților dacă sunt de acord sau nu cu o astfel de schimbare de look. Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară. La scurt timp după postare, internauții au asaltat imaginea cu zeci de comentarii apreciative și sute de like-uri, mulți dintre ei spunându-i că e mai frumoasă ca oricând și că i-ar sta bine cu breton. Mai mult, alții au semănat-o chiar cu faimoasa Monica Bellucci.

„Extraordinar îți vine cu breton!” , ” Ție îți stă bine oricum că ești frumoasă”, ” Ești superbă oricum . Îți stă bine în toate stilurile pentru că ești frumoasă naturală!”, „ Semeni cu Monica Bellucci”, au fost unele dintre comentariile fanilor.

Citește și:

Cu cine va sta fetița Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, după finalizarea divorțului: „Nu avea cum altfel”

Recunoști vedeta noastră? Din păcate, trece prin momente triste: ”Mi le-ai cerut în vis”