Soția lui Ștefan Bănică face dezvăluiri neașteptate despre viața ei de mămică și recunoaște că venirea pe lume a lui Alexandru i-a schimbat viața.

„Stiti voi, dragi mamici, cum e cand te duci la o nunta! Cea mai importanta este mireasa, apoi nimeni, apoi vin restu’ ! Mire, nasi, parinti, etc.

Ei bine, asa si in viata mea de mamica! Am intalnit pentru prima data iubirea necondiționată! Acea iubire lipsita de ego, iubirea in cea mai pură varianta care nu poate fi confundata cu iubirea fata de partener, parinti si alti oameni extrem de importanti din viata mea! Aici ma refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, ma face sa descopar zilnic abilitati pe care nici macar nu am banuit ca le am!

Am stiut dintotdeauna ca mamicile sunt cele mai creative fiinte de pe pamant, cum fac ele o mancare din orice, cum gasesc solutii imediate, cum actioneaza instinctiv inainte ca pericolul sa apara, insa, ce nu am stiut este faptul ca un omulet atat de mic poate sa schimbe o lume intreaga in ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorita lui!”, a scris Lavinia, alături de o imagine în care apare alături de fiul ei.

Lavinia-si-StefanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Lavinia a fost criticată de-a lungul timpului de fani din cauza faptului că refuză să-i arate fața fiului ei, pe rețelele de socializare. Dar ea a ales să nu răspundă răutăcioșilor și câțiva fani i-au sărit în apărare și i-au dat dreptate pentru faptul că nu-și expune copilul ca alte vedete: „Pentru că vrea să-l protejeze. Foarte bine face că nu-l expune”, „Copilul nu e persoană publică. Daca nu dorește să-l arate…. muriți de curiozitate?”, „De ce nu văduceți la ea acasă, dacă tot doriți să-l vedeți”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă. Recent, au apărut iar zvonuri că cei doi ar avea probleme în mariaj, dar artista a negat.

”Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pîrva.