Artista a slăbit spectaculos după naştere, însă ea susține că nu a făcut un efort prea mare în acest sens, ci a respectat o regulă de la care a încercat să nu se abată.

Artista  a reuşit să scape de 30 de kilograme respectând câteva reguli simple în alimentaţi, pe care le paote urma oricine. Deși spune că nu s-a privat de foarte multe lucruri pe perioada dietei, singura regulă care a respectat-o cu strictețe a fost faptul că a înlocuit cina cu un ceai de detox.

lavSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă. După ce am  născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor, uşor, fără să fac eforturi prea mari”, spune frumoasa brunetă.

Mai mult, ea a dezvăluit că încearcă să facă sport cât de des îi permite timpul și a spus chiar și în ce constau mesele ei: “Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi, iar la cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, precizează Lavinia.

Citește și:

Imaginea cu Adelina și soțul ei a cucerit internetul. Gestul făcut de Virgil i-a topit pe toți

Delia se pregătește să devină mamă? Gina Matache a dat din casă: „A răsplătit-o Dumnezeu din plin”