Și a bătut deja palma cu o televiziune, respectiv cu Pro TV. Vedeta, soția lui Ștefan Bănică Jr., a fost cooptată în echipa de la „Vorbește Lumea”, unde va avea o rubrică de parenting, anunță Click!.

După Cristina Cioran, cooptată recent, care prezintă miercurea rubrica de Revista Presei, cântăreața Anna Lesko, cea care gătește tot felul de rețete spectaculoase în fiecare marți și joi, și cântăreața Francisca, responsabilă de Meteo, Lavinia Pîrva își aduce și ea contribuția cu o rubrică utilă pentru părinți.

O dată pe săptămână, probabil joia, va dezbate subiecte de interes pentru mămici, atât din studio, cât și din diverse locații, specifice temelor discutate.

Lavinia Pîrva: „E un proiect care mi se potrivește”

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa Vorbește Lumea, mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag.

Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă.

Voi încerca să acopăr toată plaja de subiecte de care orice femeie/mamă ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, promite artista.

Vezi și Secretul care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească rapid

Citește și:

Keo a suportat o intervenție dificilă: ”O operație de o oră și jumătate s-a transformat într-una de aproximativ 3 ore”

Anca Lungu, prințesa Polonic, despre viața în Franța cu doi copii mici, alături de noul soț