Până la 41 de ani, Lavinia Petrea a bifat câteva realizări frumoase, atât profesionale, cât și personale. Are trei copii minunați, un soț care o adoră și o carieră ascendentă și foarte vizibilă, la PRO TV. Lavinia Petrea își trăiește discret povestea de iubire cu procurorul Romulus Varga, unul dintre cei mai apreciați criminaliști de la noi din țară. Însă, din când în când, știrista de la PRO TV mai publică pe Instagram imagini cu acesta sau oferă detalii din viața de familie, în interviuri.

„Voi fi în câteva zile libere undeva departe de agitație și de data asta cred că vom fi doar noi doi, pentru că vacanța de familie va fi în august, doar câteva zile, de ziua mea, de cei 41 de ani, apropo, nu știu când a zburat anul acesta.

Mă gândeam că între 30 și 40 de ani, în acești 10 ani, mi s-au întâmplat foarte multe lucruri, cele mai frumoase lucruri din viața mea și profesional și personal. Au fost cei mai frumoși, dar nu mi s-a părut că au trecut repede. Au fost plini, cu sens și au trecut într-un ritm firesc. De la 40 la 41, am impresia că a zburat pur și simplu timpul. Nu știu ce am făcut un an de zile.

De când au apărut copiii în viața noastră, și au apărut foarte repede, am avut grijă ca în fiecare an câteva zile în reprize așa mici – de 2-3 zile – să le avem doar pentru noi, pentru că așa am simțit”, a povestit Lavinia Petrea pentru Playtech.ro.

lavinia-petreaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu cine este căsătorită Lavinia Petrea

Lavinia Petrea și Romulus Varga au împlinit 9 ani de căsnicie anul acesta, în iunie, iar povestea lor de dragoste a fost binecuvântată cu trei copii superbi: Mathias (8 ani), Klara (6 ani) și Karin (4 ani). Lavinia nu și-a expus foarte mult relația, mai ales că partenerul ei are o meserie care impune discreție.

Romulus Varga este cu 6 ani mai mare decât Lavinia și este procuror în cadrul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General. Magistratul a instrumentat unele dintre cele mai importante și mediatizate dosare, printre care cel al dispariției Elodiei Ghinescu sau ”Hexi Pharma”, dosarul dezinfectanților diluați. În cazul Elodia Ghinescu, Romulus Varga a obținut condamnarea soțului acesteia, polițistul Cristian Cioacă, la 21 de ani de închisoare.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Lavinia Petrea a vorbit la superlativ despre soțul ei: „Pentru mine este perfect”. Întrebată dacă îl știa datorită cazurilor celebre de care s-a ocupat, Lavinia a răspuns: „Îi știam numele, dar nu știam și cum arată. Am fost foarte surprinsă atunci când ne-am cunoscut și am constat că e tânăr și frumos. (râde). Îmi imaginam că are mult mai mulți ani și umblă într-un costum bătrânicios. Nici nu știu de ce”.

Romulus Varga, CV greu și avere considerabilă

Romulus Varga are un CV greu, dar și o avere considerabilă. A fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, apoi prim-procuror în cadrul aceleiași instituții. Din 2009 a fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar din 2016, delegat procuror șef secție adjunct în cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit Ziare.com, Romulus Varga a trecut în declarația de avere două mașini, un avion Ikarus C-22, pe care îl deține co-proprietate cu un amic, terenuri agricole în Satu Mare și în Constanța, un teren forestier la Satu Mare și două terenuri intravilane, unul în Rucăr și cel de-al doilea în Valea Doftanei. Soțul Laviniei Petrea deține brevet de pilot pentru aeronave ultraușoare.

Citește și: Andreea Liptak a dispărut de la TV acum 10 ani, dar uite ce viață roz și-a făcut între timp: „Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia”

Citește și: Ce familie frumoasă are Andreea Marinescu! Poze rare cu soțul criminalist și cu cei doi băieți ai știristei de la PRO TV