Lavinia Petrea își trăiește discret povestea de iubire cu procurorul Romulus Varga, unul dintre cei mai apreciați criminaliști de la noi din țară. Însă, din când în când, știrista de la PRO TV mai publică pe Instagram imagini cu acesta și reușește să fie foarte tandră și să transmită cât de mult îl iubește.

Așa a făcut și marți, 6 iunie, o dată importantă pentru iubirea lor. Lavinia și Romulus au împlinit 9 ani de la nuntă, iar știrista a marcat evenimentul și în mediul online. În dreptul unei imagini în care radiază, alături de soțul ei, Lavinia a scris: „Așa să fim mereu împreună! Cu poftă de viață, de râs, de frumos și iubire. La mulți ani împreună!”.

O altă poză, un alt mesaj de dragoste. „Centrul universului meu”, a scris vedeta, cu ceva timp în urmă, în dreptul unei imagini în care efectiv îl soarbe din priviri pe soțul ei. Cei doi formează un cuplu superb. Arată foarte bine împreună, se potrivesc și iată că dragostea încă plutește în aer și la 9 ani de la nuntă. Cei doi au împreună trei copii, Mathias (8 ani), Klara (6 ani) și Karin (4 ani).

lavinia-petrea-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu cine este căsătorită Lavinia Petrea

Lavinia Petrea și Romulus Varga au împlinit 9 ani de căsnicie, iar povestea lor de dragoste a fost binecuvântată cu trei copii superbi. Lavinia nu și-a expus foarte mult relația, mai ales că partenerul ei are o meserie care impune discreție.

Romulus Varga este cu 6 ani mai mare decât Lavinia și este procuror în cadrul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General. Magistratul a instrumentat unele dintre cele mai importante și mediatizate dosare, printre care cel al dispariției Elodiei Ghinescu sau ”Hexi Pharma”, dosarul dezinfectanților diluați. În cazul Elodia Ghinescu, Romulus Varga a obținut condamnarea soțului acesteia, polițistul Cristian Cioacă, la 21 de ani de închisoare.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Lavinia Petrea a vorbit la superlativ despre soțul ei: „Pentru mine este perfect”. Întrebată dacă îl știa datorită cazurilor celebre de care s-a ocupat, Lavinia a răspuns: „Îi știam numele, dar nu știam și cum arată. Am fost foarte surprinsă atunci când ne-am cunoscut și am constat că e tânăr și frumos. (râde). Îmi imaginam că are mult mai mulți ani și umblă într-un costum bătrânicios. Nici nu știu de ce”.

Citește și: Ce familie frumoasă are Andreea Marinescu! Poze rare cu soțul criminalist și cu cei doi băieți ai știristei de la PRO TV

Citește și: Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

Citește și: Wow! Cum arată vedetele de la știri în costum de baie. Cele mai noi imagini de la plajă cu Simona Pătruleasa, Lavinia Petrea și Sandra Stoicescu