Lavinia Pârva (38 de ani) s-a apucat serios de sport, iar beneficiile nu au întârziat să apară. Cu un tonus excelent și un trup tonifiat, soția lui Ștefan Bănică „a aprins” imaginația bărbaților cu pozele pe care le-a publicat pe Facebook și pe Instagram.

Lavinia Pârva, parada costumelor de baie, în vacanță

Artista s-a fotografiat în costum de baie și în rochițe de plajă, în vacanța din stațiunea Kemer, Turcia, unde se relaxează la un resort exclusivist. O cameră de lux, cu vedere la mare, în sistem ultra all inclusive, pentru o vacanță de 7 zile, depășește 30.000 de lei pentru doi adulți și un copil, însă se vede din imagini că locul e un adevărat Paradis.

Iar pozele Laviniei par desprinse dintr-un catalog dedicat costumelor de baie, căci nu mai puțin de opt ținute de plajă a afișat solista, în imagini. Într-una dintre poze apare și fiul ei, Alexandru, în vârstă de 4 ani. La fel de darnic cu fotografiile din vacanță este și Ștefan Bănică, pe care îl vedem relaxat și încântat să petreacă timp cu familia. „După un program încărcat, câteva zile de relaxare!”, a scris solistul.

lavinia-parva-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Lavinia Pârva a recunoscut că are implant mamar

Lavinia Pârva a fost „Miss Timișoara” (2000) și „Miss Litoral” (2001), iar azi poate participa din nou la un concurs de frumusețe. La 38 de ani, soția lui Ștefan Bănică (55 de ani) arată impecabil în costum de baie, mai ales că în urmă cu partru ani, după ce l-a născut pe Alexandru, a avut și o intervenție la nivelul sânilor. Pentru că bustul și-a pierdut din fermitate, artista a dorit implanturi cu silicon.

Ea a și recunoscut intervenția, printr-un mesaj de mulțumire la adresa doctorului. „El este singurul medic care mi-a câștigat încrederea pentru operația de implant mamar”, a declarat soția lui Ștefan Bănică, pe pagină ei de Instagram.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2017

Radu Ştefan, fiul lui Ștefan Bănică şi al Cameliei Constantinescu, are 21 ani şi este student la UNATC. Și-a deschis și o afacere în buricul Capitalei și a moștenit șarmul celebrului său tată. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (47 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia (38 de ani), i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019. Toți cei trei frățiori se înțeleg perfect și petrec mult timp împreună, mai ales Ana Violeta și Radu Ștefan, care sunt mai mari și au și preocupări comune.

Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu în perioada 1994-1999. În ianuarie 2006, artistul s-a însurat cu Andreea Marin, însă în octombrie 2013 anunțat divorțul, pe Facebook. Din 2013, Bănică este într-o relație cu solista Lavinia Pârva, pe care a luat-o de soție în 2017, în cadrul unei ceremonii discrete, în Bulgaria.

Citește și: Cu ce se ocupă socrul lui Ștefan Bănică. Lavinia Pârva, poze emoționante cu tatăl și cu fiul ei

Citește și: Lavinia Pârva și Ștefan Bănică și-au sărbătorit băiatul. Imagini de la petrecerea lui Alexandru