“Dragii mei, astăzi a fost o zi extrem de importanta pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci astăzi Alexandru a avut parte de o petrecere plina de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect. A fost o petrecere absolut superbă, pe care probabil puiul nostru nu o vă uita. La mulți ani, minune!”, a scris Lavinia pe Instagram, lângă pozele de la petrecere. În imaginea în care îl ține în brațe pe Alexandru se poate observa cât de mult a crescut băiețelul, evident comparând cu imaginile de anul trecut. Lavinia și Ștefan se numără printre părinții din showbiz care au decis să nu arate chipul copilului, în social media sau la TV.

zi-de-nastere-fiu-lavinia-parva-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2017

Radu Ştefan, fiul lui Ștefan Bănică şi al Cameliei Constantinescu, are 21 ani şi este student la UNATC. Și-a deschis și o afacere în buricul Capitalei și a moștenit șarmul celebrului său tată. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (47 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia (38 de ani), i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019. Toți cei trei frățiori se înțeleg perfect și petrec mult timp împreună, mai ales Ana Violeta și Radu Ștefan, care sunt mai mari și au și preocupări comune.

Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu în perioada 1994-1999. În ianuarie 2006, artistul s-a însurat cu Andreea Marin, însă în octombrie 2013 anunțat divorțul, pe Facebook. Din 2013, Bănică este într-o relație cu solista Lavinia Pârva, pe care a luat-o de soție în 2017, în cadrul unei ceremonii discrete, în Bulgaria.

Povestea numelui ales de Ștefan și Lavinia pentru fiul lor

Povestea din spatele numelui Alexandru este una emoționantă. Ștefan Bănică și soția sa nu l-au ales deloc întâmplător. În anul 2001, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist. 

Fratele de tată al lui Ștefan Bănică, Alexandru Bănică, s-a născut în 1975 și a murit în 2001, într-un accident de mașină. Avea 26 de ani. Vehiculul în care se afla era condus de un prieten care a scăpat nevătămat și care a fost considerat de poliție vinovat de accident. În memoria fratelui său, Ștefan Bănică l-a botezat pe fiul cel mic, Alexandru. Este un omagiu adus fratelui pe care l-a iubit enorm și despre moartea căruia i-a fost întotdeauna greu să vorbească.

Citește și: Ștefan Bănică, pe scenă de ziua lui, iar copiii, în public. Alexandru, Ana Violeta și Radu Ștefan au făcut show la concertul tatălui lor

Citește și: Cât de bine seamănă Lavinia Pîrva cu mama ei! ”Mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică”