Lavinia Pârva a fost „Miss Timișoara” și „Miss Litoral”, iar azi poate participa din nou la un concurs de frumusețe. La 37 de ani, soția lui Ștefan Bănică (54 de ani) arată impecabil în costum de baie, mai ales că în urmă cu doi ani a avut și o intervenție la nivelul sânilor. Pentru că bustul și-a pierdut din fermitate, artista a dorit implanturi cu silicon.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, imagini din vacanță

În momentul de față, Lavinia Pârva se află în vacanță, împreună cu soțul ei, Ștefan Bănică, iar cele trei imagini pe care le-a publicat, cu ea în costum de baie și în rochiță neagră, fac deliciul fanilor. „Incitantă”, „superbă”, „provocatoare”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care le primește Lavinia. Și Ștefan Bănică apare relaxat, în ținută de vacanță, la plimbare cu un ATV.

lavinia-parva-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au început anul cu o vacanță în Maldive, unde s-au relaxat de minune, în cadrul exotic din insule. De cele mai multe ori, ei merg în vacanțe și cu fiul lor, Alexandru (3 ani), dar și cu copiii cei mai ai lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan și Violeta. Frățiorii se înțeleg tare bine, iar Ștefan a știut să își țină copiii aproape.

Ștefan Bănică mai are doi copii, din două relații anterioare: un băiat, Radu Ștefan (20 de ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta (14 ani), fiica lui și a Andreei Marin. Cu Lavinia Pârva, Ștefan s-a căsătorit în septembrie 2017, în Bulgaria. Solista l-a făcut a treia oară tătic, în urmă cu trei ani.

Citește și: Ce l-a întrebat Lavinia Pîrva pe Ștefan Bănică Jr când l-a cunoscut?

Citește și: Ștefan BănicăAndreea Marin, imagini de familie cu fiica și iubitul: „La ce mă gândesc când spun dragoste”. „Zâna”, întâlnire inedită cu fiul lui Ștefan Bănică