”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia era programată să nască abia luna viitoare.  Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

 

Lavinia a ținut totul secret. Cel care a anunțat că vor deveni părinți a fost tot Ștfan Bănică.   Artistul a făcut dezvăluit fericita veste, în decembrie,  pe scena Sălii Palatului, unde a susținut un concert.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de  aproape șase ani și se iubesc ca doi adolescenți. Ei au început o relație la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin, iar în 2017 s-au căsătorit, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic.

Citește și: