Lavinia Pârva s-a apucat serios de sport, iar beneficiile nu au întârziat să apară. Cu un tonus excelent și un trup tonifiat, soția lui Ștefan Bănică „a aprins” imaginația bărbaților cu pozele pe care le-a publicat pe Facebook. Artista s-a fotografiat în costum de baie și în rochițe de plajă și și-a însoțit fiecare fotografie postată de un mesaj motivațional.

lavinia-parva-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Marea… acest loc minunat care ne face să ne simțim ca în nici un alt loc. Unde soarele îți încălzește pielea, apa mării te răcorește și vântul îți încâlcește părul. Lumina specială de pe malul mării, culoarea albastră de nedescris a mării sau a oceanului, atmosfera specială a plajei, toate ne încântă și ne fac să visăm la mare atunci când concediul s-a terminat… Și ne dorim să ne întoarcem cât se poate de repede înapoi. Nu m-aș plictisi nici într-o sută de veri de plajă și de mare”, a scris Lavinia, pe Instagram.

Lângă o altă fotografie, în care își etalează zâmbetul seducător, partenera de viață a lui Ștefan Bănică notează: „Umorul ia lumea aşa cum este, nu încearcă s-o îndrepte şi s-o înveţe, ci s-o suporte cu înţelepciune. Seară faină și nu uitați să zâmbiți!”.

Lavinia Pârva a recunoscut că are implant mamar

Lavinia Pârva a fost „Miss Timișoara” (2000) și „Miss Litoral” (2001), iar azi poate participa din nou la un concurs de frumusețe. La 38 de ani, soția lui Ștefan Bănică (55 de ani) arată impecabil în costum de baie, mai ales că în urmă cu trei ani, după ce l-a născut pe Alexandru, a avut și o intervenție la nivelul sânilor. Pentru că bustul și-a pierdut din fermitate, artista a dorit implanturi cu silicon.

Ea a și recunoscut intervenția, printr-un mesaj de mulțumire la adresa doctorului. „El este singurul medic care mi-a câștigat încrederea pentru operația de implant mamar”, a declarat soția lui Ștefan Bănică, pe pagină ei de Instagram.

Citește și: Cu ce se ocupă socrul lui Ștefan Bănică. Lavinia Pârva, poze emoționante cu tatăl și cu fiul ei

Citește și: Ștefan Bănică, pe scenă de ziua lui, iar copiii, în public. Alexandru, Ana Violeta și Radu Ștefan au făcut show la concertul tatălui lor