Laurette și-a cunoscut tatăl după 27 de ani, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, în 2010. Aceasta a povestit, la Antena Stars, ce a simțit și ce a urmat pentru ea.

„Am plâns atunci când l-am revăzut. Am trăit o mare emoție, pentru că eu nu credeam. Tata a venit într-o emisiune TV.

Eu nici în poze nu l-am văzut. A înghețat sângele în mine când l-am văzut”, a declarat Laurette.

tatal-vedeteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Eu nu l-am întrebat niciodată de ce a plecat”

Vedeta a mărturisit că nu l-a întrebat niciodată pe tatăl său de ce a plecat.

„Eu nu l-am întrebat niciodată de ce a plecat, după ce l-am revăzut după 27 de ani. Vorbim la telefon, ne trimitem mesaje, tatăl meu mă așteaptă la el în Africa și îmi tot spune că e bolnav și că își dorește foarte mult să îmi cunosc frații: 2 surori și un frate. Mi-aș dori enorm să îi cunosc”, a mai declarat Laurette.

”Aș vrea să îl mai văd o dată în viața mea pe tata pentru că nu a fost ușor. A stat în casă 10 zile, dar nu l-am întrebat niciodată de ce a plecat. Încercam să mă bucur de prezența lui și au trecut atât de repede zilele… când aștepți 20 de ani, cele 10 zile trec foarte repede. Poate până la sfârșitul vieții… nu se știe niciodată”, a mai afirmat vedeta, dând de înțeles că speră să-și revadă la un moment dat părintele.

Laurette este în prezent mamă pentru Serena. Din păcate, tatăl fetiței sale nu mai este în peisaj, în ciuda eforturilor lui Laurette de a avea o familie fericită. A apărut între timp un alt bărbat, care a și cerut-o pe vedetă de soție. În prezent, Laurette se declară ”un om fericit”.

Vezi și Cum a ajuns Laurette să doarmă în mașină: „Cel mai greu moment al vieții ei”

Citește și:

Smiley, secretul pe care speră ca fiica lui să nu îl afle vreodată! Ce ascunde artistul: „Cu câte fete am…”

Cum arată la 40 de ani Nicoleta Luciu, mama a patru copii