Laurette s-a prezentat împreună cu avocatul ei, Vlad Hosu, la INML și urmează să depună o plângere penală pe numele bărbatului cu care s-ar fi bătut la hotel. La câteva ore după scandal, Laurette a postat pe contul de Instagram o poză în care stă în brațele iubitului ei, fotbalistul dinamovist Magaye Gueye de la Dinamo. Laurette, care până acum a ținut secretă relația, îi face acestuia declarații de iubire siropoase, în limba engleză.

”Te iubesc în franceză, te iubesc în toate limbile. Te iubesc pentru ceea ce ești, te iubesc orice se va întâmpla. Voi fi întotdeauna cu tine, indiferent de ce spune lumea. Te iubesc din toată inima și vom trece peste asta, dragostea mea!”, a scris Laurette sub poza cu dinamovistul.

Mai mult, Laurette a dat lămuriri despre identitatea agresorului ei, precizând că nu iubitul ei a bătut-o, așa cum s-ar fi zvonit.

”Nu a fost Magaye la hotel, pe bărbat îl cheamă Marian. O să depun plângere penală zilele astea”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru Click!.

De altfel, fotommodelul a mărturisit că bărbatul a vrut să o omoare în camera de hotel. “ Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe…Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori, pe fetele care erau în hotel, pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost atrasă într-o capcană”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

Laurette a dat publicității, pe conturile ei de socializare, joi seara, un comunicat amplu privind incidentul de la hotelul Palace, de pe Lipscani. Vedeta dezminte categoric speculațiile conform cărora ar fi pretins bani pentru servicii sexuale bărbatului cu care s-a întâlnit la hotelul din Centrul Vechi.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

“În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte. Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor, care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani. Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauza atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobiului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”, declară Laurette, în comunicatul transmis presei.

Citește și:

E ”tunată” din cap până în picioare, dar nu-i ajunge. Bianca Drăgușanu se operează iar. Ce mai modifică acum vedeta

Drama neștiută a Ginei Pistol. ”Maică-sa a lăsat-o la trei zile după ce a născut-o”