În așteptarea pronunțării divorțului, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Reghecampf își văd fiecare de viețile lor. Impresara a renunțat să-l mai atace pe fostul soț și se concentrează pe afaceri și pe copii. De ceaalltă parte, și Laurențiu Reghecampf are toată atenția captată de noua lui familie, căci Corina Caciuc a ajuns cu sarcina la termen și curând își vor ține bebelușul în brațe.

Când naște Corina Caciuc

Antrenorul Craiovei a oferit presei vești bune despre partenera lui. Corina se simte bine și a ales să nască natural, așa că ziua cea mare este la mâna destinului. Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Cum a sărbătorit-o Reghecampf pe Corina Caciuc, de ziua ei. A arătat tuturor ce i-a luat cadou!

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de senzație la lansarea propriului parfum. Petrecere grandioasă, la piscină

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul în toamna anului trecut

La începutul lunii, Laurențiu Reghecampf a publicat pe Instagram ecografia bebelușui, o imagine 4D destul de clară, în care se distinge chipul micuțului. Antrenorul a anunțat divorțul de Anamaria în octombrie 2021, iar în decembrie 2021 s-a afișat oficial cu noua parteneră, Corina Caciuc, într-un pictorial de Crăciun. El a povestit, la podcastul lui Cătălin Măruță, cum a cunoscut-o pe noua lui parteneră.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o (…). Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru„, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

cum arata baiatul cel mare al lui laurentiu reghecampfSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față în față după despărțire. Cei doi s-au văzut la tribunal. Cu cine și-a făcut apariția impresară

Citește și: Anamaria Prodan are un nou iubit: ”Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”