Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că episodul petrecut în 2019, când Anamaria prodan îl lovește cu pumnul pe Dan Alexa, a fost începutul sfârșitului pentru mariajul lui cu Anamaria. El a detaliat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ediția difuzată duminică, la Kanal D.

Laurențiu Reghecampf, despre Anamaria Prodan și Dan Alexa

Denise Rifai: Când ați încetat să o iubiți pe Anamaria?

Intrăm într-un subiect foarte delicat. Un moment delicat în căsnicia noastră a fost momentul când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Ați mai fi divorțat dacă nu exista „episodul Alexa”?

Laurențiu Reghecampf: Nu. Pentru că niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere în mine. Apar tot felul de discuții, mai ales când ești o persoană publică, dar niciodată nu m-am gândit la acest lucru. În momentul în care s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai atunci, cu ambii băieți (n.r. Luca și Laurențiu Jr alias Bebeto). Nu am putut să-i spun lui Bebe, bineînțeles că Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că avem toate canalele românești în living, și am luat eu acea decizie. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut.

Îmi pare rău că am făvut unele lucruri și i-am dat ei anumite speranțe, dar cred eu că cel mai sănătos și cel mai bine pentru amândoi cred că era să punem capăt atunci.

dan-alexa-a-vorbit-despre-relatia-cu-anamaria-prodan-zepateaza-foarte-mult-o-stiti_size20SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine a înșelat primul?

E greu de spus, pentru că eu nu m-am gândit niciodată că Anamaria mă înșeală. Și nici acum nu pot să vă spun sută la sută că m-a înșelat, pentru că nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, care nu mi s-a părut că este un gest de ceartă. Mi s-a părut clar că este un gest între doi oameni care au ceva unul că celălalt (n.r. pumnul dat de Ana lui Alexa). Referitor la întrebare nu știu ce să vă spun, pentru că eu nu am urmărit niciodată persoana de lângă mine.

Dar dumneavoastră ați înșelat-o?

Eu n-am bătut pe nimeni în public, pe mine nu m-a filmat nimeni în public. Că ea își face anumite mesaje și le trimite de pe alte telefoane (…) Nu, eu nu am înșelat-o și nu există nici o dovadă în această direcție.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au împreună un băiețel

Antrenorul a anunțat divorțul de Anamaria în octombrie 2021, iar în decembrie 2021 s-a afișat oficial cu noua parteneră, Corina Caciuc, într-un pictorial de Crăciun. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți pe 19 mai anul acesta. Antrenorul Craiovei a dat vestea pe rețelele sociale, unde a publicat și prima poză cu micuțul. În postarea de pe Instagram, Laurențiu Reghecampf spune și numele pe care îl va purta fiul lui și al Corinei. Liam este un nume rar în România, este de origine irlandeză și înseamnă „puternic”, „neînfricat”. Toți cei trei băieți ai lui Laurențiu au nume cu inițiala L.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj ironic după ce Corina Caciuc a născut. Ce i-a transmis lui Reghe

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față în față după despărțire. Cei doi s-au văzut la tribunal. Cu cine și-a făcut apariția impresară