Zi de mare sărbătoare în familia lui Laurențiu Reghecampf. Astăzi, 19 septembrie, antrenorul împlinește 47 de ani. Reghe petrece, așa cum ne-a obișnuit, cu mare fast de ziua lui de naștere. Dovadă stau și imaginile postate pe contul lui de socializare al tehnicianului încă de ieri, unde se vede că Elis Armeanca îi cântă în miez de noapte.

Corina Caciuc, mesaj emoționant la ceas de seară

Deși o prezență discretă, Corina Caciuc nu trece cu vederea atunci când sunt evenimente importante în viața lor de cuplu sau în viața celui care a făcut-o mamă pentru prima dată.

Iubita lui Reghe i-a trimis un mesaj emoționant tatălui băiețelului ei, în care își arată recunoștința față de cel care a făcut-o mamă. De asemenea, bruneta îi trasmite și dragostea pe care i-o poartă.

”Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris Corina Caciuc plină de emoție și recunoștință pe contul ei de instagram.

Ba mai mult, iubita lui Reghe a vrut să îl impresioneze și i-a făcut o mare surpriză, un tort special, în nuanțe de negru și auriu, pe care este ilustrat și o imagine de familie, cu cei trei: Laurențiu, Corina și fiul lor, Liam.

Răspunsul lui Reghe la mesajul de iubire din partea Corinei Caciuc

Răspunsul lui Laurențiu Reghecampf nu a întârziat să apară, antrenorul postând la rândul lui un mesaj plin de iubire.

”Te iubesc, Inimă!” este ceea ce a scris Reghe, fără să-i mai fie teamă să-și arate sentimentele față de cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. N-a mai ținut cont de fosta soție, de copiii acesteia și de ochii lumii.

Laurențiu Reghecampf, urare din partea fiului

Fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf îi este alături tatălui său indiferent de deciziile pe care le ia. Astfel că Luca a postat printre primii pe instagram o urare sinceră pentru cel care îi e părinte.

”La Mulți Ani, Tata! ? Te iubesc! ❤️ @r.laurentiu” – acestea sunt vorbele prin care băiatul își exprimă sentimentele față de tatăl lui.

Laurențiu Reghecampf, prima imagine cu chipul micuțului Liam. Portret de familie așteptat de toată lumea!

De ziua lui, Laurențiu Reghecampf a arătat pentru prima dată și chipul băiețelului pe care îl are cu Corina Caciuc, Liam.

Fericit nevoie-mare de ziua lui, antrenorul a simțit nevoia să-și arată în sfârșit noua familie.

Tehnicianul a postat pe Instagram prima imagine cu chipui lui Liam. Din poza încărcată de fericitul tătic pe rețeaua de socializare putem vedea că micuțul seamănă leit cu Reghe.

Ochii albaștri, părul blond și pielea ca laptele sunt toate trăsături moștenite de la Liam de la tatăl lui. Reghe, cu un zâmbet larg, iar Corina cu Liam în brațe emană fericire prin toți porii. Sunt o familie extrem de fericită, iar asta se vede indiferent dacă îl simpatizezi sau nu pe antrenor.

Tăticul Reghe nu a scris un text elaborat la postare. A postat câteva inimioare ”❤️❤️❤️❤️❤️”, acestea vorbind însă de la sine.

Reghe, în divorț de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară în urmă cu doar câteva luni. Iubita antrenorului l-a adus pe lume pe Liam la sfârșitul lunii mai. Reghe mai are doi băieți din relațiile anterioare, pe Luca și Laurențiu Jr.

Problemele s-au ținut scai de Reghecapf în ultimul an de zile, atât cariera, cât și viața personală dându-i bătăi de cap. Să nu uităm că trece prin unul dintre cele mai mediatizare divorțuri, asta după ce Anamaria Prodan l-a acuzat de infidelitate, de furt, dar și de neglijarea propriului copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr..

Vezi și Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul legat de pensia alimentară pentru Bebeto. Impresara e praf și pulbere

Citește și:

Copiii lui Kate și ai lui William nu au mai fost văzuți în public de la moartea reginei. Ce se va întâmpla cu ei la înmormântarea străbunicii

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, 19 septembrie. Cum se vor desfășura funeraliile de stat. Cei 8 nepoți ai suveranei s-au strâns la căpătâiul ei