Antrenorul a ținut să îi transmită un mesaj special, emoționant, fiului său, încă de aseară. Deși este foarte discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu el și cu fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior.

Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său

Laurențiu Reghecampf a postat o serie de fotografii mai vechi cu el și cu fiul său și a ținut să îi transmită și un mesaj emoționant. Postarea antrenorului a strâns mii de aprecieri într-un timp record.

În fotografii, Laurențiu Reghecampf Junior apare în mai multe ipostaze, la vârste diferite. Este zâmbitor, asemeni tatălui, de la care se observă clar că a moștenit câteva trăsături fizice.

Bebeto-a-implinit-14-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”La mulți ani, Bebele meu – te iubește tata mult”, este mesajul scris de Laurențiu Reghecampf.

Și mama, Anamaria Prodan, i-a lăsat, de asemenea, un mesaj. ”La mulți ani, îngerul meu! Ești totul pentru mine! Ești inima mea! Ești sufletul meu! Ești lumea mea!”, a scris impresara.

Ce pensie alimentară plătește Laurențiu Reghecampf

În urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan se declara cât se poate de nemulțumită, spunând că nu se umilește în fața țării să ceară pensie alimentară sau program de vizită pentru cel mic.

Și de data aceasta, sexy impresara a făcut acuzații dure la adresa fostului ei partener de viață.

”Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui, căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!’’, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Instanța a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară lunară pentru fiul lui, Bebeto. Suma trebuie să fie egală cu o treime din veniturile lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul câștigă 480.000 de euro pe an în Azerbaidjan.

Vezi și Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Are lesa scurtă. Bebeto nu vrea să-şi mai vadă tatăl”. Impresara face noi acuzații

Citește și:

Detaliile ciudate ale accidentului Ioanei Năstase, când a fost aruncată de pe cal. Soția lui Ilie Năstase suspectează că cineva a vrut să o omoare: „Mi se pare ceva foarte ciudat”

Cristina Șișcanu revine în televiziune. Soția lui Mădălin Ionescu are propria emisiune