În ziua în care a împlinit 47 de ani, Laurențiu Reghecampf a decis să arate chipul bebelușului lui, întregii lumi. A publicat pe Instagram o poză superbă cu Liam, născut în urmă cu 4 luni, iar micuțul a confiscat o mulțime de aprecieri cu ochii lui albaștri, moșteniți de la tată.

În aceeași zi, Reghe și iubita lui, Corina Caciuc, au fost surprinși de paparazzi MediaFlux prin oraș, la un restaurant din zona de Nord a Capitalei. Actualul viitor fost soț al Anamariei Prodan și partenera lui au ales ținute lejere pentru ieșirea în oraș, blugi, pantofi sport și tricouri. După ce au plecat de la terasă au mers câțiva pași pe jos, timp în care au fost surprinși de paparazzi.

@www.mediaflux.ro #laurentiureghecampf #corinacaciuc #mediaflux #paparazzimediaflux #mediafluxro #fotbal #românia #anamariaprodan #paparazzi #botez @anamariaprodan_fanpage77 @protvromania @antenastarsoficial ♬ sunet original - www.MediaFlux.ro

Laurențiu Reghecampf, care acum antrenează echipa de fotbal Neftchi Baku, din Azerbaidjan, și Anamaria Prodan nu au divorțat încă oficial și nici nu au lămurit partajul și custodia. De toate acestea de ocupă avocații lor și magistrații Judecătoriei Cornetu, unde pe 27 septembrie va avea loc o nouă înfățișare, potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Reghe a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. El mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.

laurentiu-reghecampfSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Laurențiu Reghecampf, surpriză în miez de noapte de la Corina Caciuc. Antrenorul a împlinit 47 de ani! Ce mesaje și-au transmis cei doi în văzul lumii. Prima fotografie cu chipul lui Liam!

Citește și: Laurențiu Reghecampf, imagini rare cu Corina Caciuc și fiul lor. Au „topit” Internetul cu pozele astea