Laurențiu Reghecampf (46 de ani), noul antrenor al echipei de fotbal Neftci Baku, din Azerbaidjan, a luat prin surprindere pe toată lumea după ce, în două zile, una după alta, a publicat pe Instagram două imagini personale, cu Corina Caciuc (29 de ani) și fiul lor, Liam. Micuțul a venit pe lume pe 19 mai și iată că marți, 19 iulie, împlinește deja două luni.

Laurențiu Reghecampf, imagini rare cu Corina Caciuc

În prima imagine, Reghe apare alături de Corina, care e toată lipită de el, etalându-și ceasul de lux, dar și zâmbetul fericit. În cea de-a doua imagine, iubita lui Reghe apare jucându-se cu copilul și cu doi căței alături, care parcă cer și ei atenție și joacă. O ploaie de comentarii au atras cele două imagini. „Drum presărat cu flori și iubire, iar puiuțul vostru să fie sănătos și fericit, alături de ceilalți frați!”, „Să fiți fericiți până la adanci bătrâneți! Meriți, Reghe!”, „Superbă fotografia”, „Tot ce contează este fericirea lângă persoana iubită, nu ce spun alții”, „Asta înseamnă o femeie frumoasa natural”, „Dragostea plutește în aer… Să fiți fericiți!”, „Corina, frumoasă, ce să zici, dar diferența de vârsta se vede. Zici că e fiica ta”, „În formula asta îmi place de tine! Cu Prodanca se vedea cu ochiul liber că era totul fals”, sunt doar câteva dintre comentariile care au curs la postările lui Reghe. Evident că au fost mesaje și de la oameni care sunt de parte impersarei Anamaria Prodan.

corina-caciuc-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf. Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în divorț, după 15 ani de mariaj.

Citește și: VIDEO Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc, prima ieșire la un eveniment. Antrenorul și-a introdus iubita în lumea mondenă a Capitalei

Citește și: VIDEO Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc, prima ieșire la un eveniment. Antrenorul și-a introdus iubita în lumea mondenă a Capitalei

Citește și: Anamaria Prodan și fiica de 22 de ani, în aceleași costume de baie. 1000 de euro bucata și poți arăta așa la plajă!

Citește și: Laurențiu Reghecampf, totul despre „episodul Anamaria Prodan-Dan Alexa”: „Nu am putut trece peste acel moment”