Recent, antrenorul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre momentul în care și-a reunit jurămintele cu Anamaria Prodan, după cei aproape 15 ani de mariaj, deși antrenorul s-ar fi aflat, la acel moment, deja într-o relație cu noua iubită.

Laurențiu Reghecampf a povestit că el a aflat despre acest eveniment în ultima clipă, când Anamaria Prodan se ocupase deja de tot: biserică, invitați, ținute, dar și de presa care a transmis evenimentul.

Antrenorul a povestit că se întorsese din Emirate Arabe cu o seară înainte, în jurul orei 20:30. A doua zi ar fi aflat de reînnoirea jurămintelor. Abia atunci a aflat și că peste 200 de persoane urmau să fie de față la eveniment.

”Știam că facem lucrul ăsta, dar nu știam ce face ea. Toți copiii erau lângă mine, în pat. Și fetele, și Bebe, și Luca, că nu facem, că ce facem, hai să mergem, adică a fost cumva, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta.

Eu când am venit acasă, totul era pregătit, restaurantul, invitații, petrecerea”, a povestit Laurențiu Reghecampf, dând de înțeles că a fost strâns cu ușa și obligat de situație să ia parte la așa ceva.

Laurențiu Reghecampf: ”Băi, Ana, nu ai cum să faci o asemenea țigănie”

Laurențiu Reghecampf a declarat că el nu a fost de acord cu acest eveniment, iar atunci Anamaria Prodan i-ar fi spus că trebuie să sune toți invitații să le spună că se anulează evenimentul. Având în vedere situația în care era pus, Laurențiu Reghecampf s-a conformat. Și-a dat seama ce situație jenantă s-ar fi creat dacă ar fi anulat totul.

”Băi, Ana, dar nu ai cum să faci o asemenea țigănie fără să mă întrebi pe mine. Știai foarte bine!, iar fi spus el atunci impresarei.

”Ea a vrut lucrul ăsta. Dacă stau și mă gândesc și dau filmul înapoi acum, ea a făcut lucrul ăsta premeditat. Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec, păi cum ai făcut lucrul ăsta. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

Corina Caciuc iese la rampă în scandalul dintre foștii soți Reghecampf! Mesajul dur pe care i-l transmite impresarei

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan tot au ieșiri la rampă pe tema căsniciei lor eșuate, atacându-se reciproc. Iată că acum, din ce în ce mai deranjată de afirmațiile impresarei, și viitoarea soție a lui Reghecampf a intervenit, lansând câteva mesaje vehemente la adresa lui Prodan, care a calificat-o la un moment dat ca fiind o femeie cu moralitate îndoielnică.

Corina Caciuc a decis să intervină în conflict și a scris mai multe mesaje pe pagina personală de Instagram, prin care a criticat-o dur pe impresară. Mai mult decât atât, Corina susține că va organiza o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul personal de Tik-Tok pentru a pune capăt speculațiilor.

Corina, care poartă în pântec copilul lui Reghe, i-a transmis impresarei mai multe mesaje: ”Nu îmi place să îmi expun viața online, așa că nu divulg mai multe noutăți. Tataie?! Așa îi spui tu omului care te-a făcut vedetă, cunoscută și bogată?! Ești jalnică, Prodanco”, „Eu, prostituată, măi fată , tu ai toate țiglele la mansardă?” , „Anuțo, ce ai fata mea?”,”Vine o bombă, fiți pe fază, iar tu Anuțo stai parcată în mașina pe care ai primit-o pomană” – sunt doar câteva dintre mesajele Corinei. 

Cum s-au cunoscut Laurențiu și Corina

Corina și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut în urmă cu doi ani, în cadrul unei petreceri. Reghe a povestit că nu a abordat-o la evenimentul respectiv, însă ulterior a contactat-o, fiind interesat să o cunoască mai bine.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a declarat că este fericit alături de Corina și că viața sa a luat o turună pozitivă.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat antrenorul.

Vezi și Anamaria Prodan, în același hotel cu amanta lui Laurențiu Reghecampf! Impresara face noi declarații incendiare: ”Se tot ducea la toaletă, câte 15-20 de minute”

Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a Addei:”Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul”

De ce Ion Iliescu și soția lui nu au avut niciodată copii. Adevărul dureros din viaţa fostului preşedinte