Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit foarte tânăr, la doar 19 ani, cu Mariana Pfeiffer, femeia care l-a făcut tătic pentru prima dată. După trei ani de căsnicie a venit pe lume fiica lor, Analis Cristina care, din păcate, s-a stins la doar un anișor, din cauza unor probleme congenitale la inimă. Cei doi tineri părinți au realizat că micuța are o problemă, pentru că i se înnegreau buzele și obosea când mânca. Fetița a fost supusă unei operații complicate, la Cluj. După intervenție, medicii trebuiau să o lase deschisă timp de 24 de ore, însă Analis a făcut o pneumonie și a murit.

reghecampf corian caciuc lucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Laurențiu Reghecampf, despre tragedia vieții lui

Întrebat de Denise Rifai dacă moartea fetiței i-a frânt imina, Reghe a confirmat că este tragedia vieții lui.
„Da, rău. Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că eram cu familia, cu fosta soție, toată lumea a trăit la intensitate mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, jucam și în Cupele Europene, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla, trebuia să mă duc la muncă, trebuia să mă duc la meciuri, trebuia să intru pozitiv, să mă gândesc la cu totul altceva. Eu cred că am trecut mai repede peste momentul ăla, dar în sufletul meu, în inima mea a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Laurențiu Reghecampf, trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. El mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Reghe nu a avut parte să își vadă fetița mare, dar a fost foarte apropiat de fetele soției sale, Anamaria Prodan.

Citește și: Mariana Pfeiffer a răbufnit după dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan: “Minte…”

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj ironic după ce Corina Caciuc a născut. Ce i-a transmis lui Reghe