Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, cel de-a doilea soț al ei și bărbatul alături de care trăiește de 15 ani și este căsătorită de 13.

Deși presa mondenă scrie că există deja și un acord cu privire la despărțirea lor oficială, contactată de FANATIK, Anamaria Prodan a încercat, neconvingătoare, să nege că ar exista probleme în mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf.

Întrebată dacă divorțează, Anamaria Prodan a fost foarte grăbită. ”Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”, a spus Anamaria Prodan.

Ce spune prietena Anamariei Prodan despre divorț

Cum Anamaria Prodan a fost foarte grăbită în a nega, reporterii FANATIK au contactat-o pe cea mai bună prietenă a impresarei, Denisa Nechifor, cea cu care, de altfel, în weekend se distra, de minune, la malul mării.

Iar Denisa Nechifor extrem de discretă, a negat, inițial, o asemenea informație, iar apoi a nuanțat-o, invocând viața privată a amicei sale.

”Nu știu nimic, nu am auzit nimic, dar, oricum, trebuie să vorbesc cu Ana dacă e ceva, să îi cer acordul să vorbesc.

Eu sunt la birou, pot discuta pe alte teme, nu pe tema aceasta”, a spus Denisa Nechifor, prietena apropiată a impresarului Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele acum două săptămâni

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 15 ani și, de-a lungul relației lor, regulat, au apărut povești cu privire la divorțul lor, fiind invocate teme precum infidelitatea sau neînțelegerile cu privire la drumul lor ca familie, dar și distanța dintre cei doi.

Cu toate acestea, până acum, atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au negat cu vehemență că ar avea probleme în căsnicie.

Mai mult chiar, acum câteva săptămâni, cei doi păreau să se iubească ca la început, ba chiar au pus la cale un eveniment grandios prin care și-au reînnoit jurămintele maritale.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita!

Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos …. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria acum trei săptămâni, Anamaria Prodan pe Instagram.

Vezi și Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea de Anamaria Prodan: ”Da, e adevărat, divorţăm”