Surse apropiate familiei lui Laurențiu Reghecampf au declarat faptul că între el și Anamaria Prodan nu ar mai fi existat de ceva timp înțelegere, motiv pentru care antrenorul ar fi ales să părăsească căminul conjugal.

”Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic”, au spus surse apropiate familiei pentru playsport.ro.

Persoane apropiate lui au mai spus că Laurențiu Reghecampf ar fi decis să renunțe la mariajul său, dar ”nu vrea un război, ci un divorț amiabil”.

În condițiile în care divorțul nu s-ar concretiza până în luna septembrie a acestui an, antrenorul ar dori să meargă în instanță, ca să redevină un bărbat liber.

”Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, au mai transmis sursele.

Laurențiu Reghecampf, surprins în compania unei femei, în Grecia

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost surprins în Grecia, la masă, la o terasă, alături de persoane dragi lui, dar și alături de Corina, cea despre care se spune ca ar fi amanta lui. Aflat în Sithonia, o zonă extrem de căutată de multe vedete, bărbatul a fost fotografiat în diferite ipostaze care ar putea ridica mai multe semne de întrebare, având în vedere faptul că partenera lui nu a fost alături de el.

La masa antrenorului s-au aflat o gimnastă cunoscută și iubitul acesteia, un domn însoţit de un copil, Corina, care a stat chiar lângă Laurenţiu Reghecampf și prietena acesteia. La masă, antrenorul s-a întreținut cu tatăl copilului și nu a uitat să îi acorde atenție și tinerei aflate lângă el.

Cei doi au discutat, au râs, au privit minute bune în telefonul domnișoarei, și-au împărțit mâncarea și păreau că se simt bine împreună. Corina a imortalizat momentul și peisajul și i-a cerut părerea și lui Laurenţiu Reghecampf despre fotografiile făcute. Mai mult, tânăra chiar l-a și „servit” pe antrenor, dându-i în gură o bucățică din preparatul său.

Săptămâna trecută, antrenorul a fost fotografiat, la o conferință de presă, fără verighetă.

Citește și:

Marian Vanghelie și Oana Mizil se împacă pe malul mării: „După ce ne rezolvăm problemele, mă căsătoresc cu Oana”

Gestul fanilor care a înfuriat-o la culme pe Delia: „Care e problema?”