Celebrul antrenor a dat cărțile pe față și a confirmat că va divorța de soția lui, la doar două săptămâni după ce aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară, reînnoindu-și jurămintele.

Iată ce a declarat Laurențiu Reghecampf cu privire la divorț, declarație așteptată de toată lumea. După declarația lui, cei care întotdeauna au părut o familie extrem de fericită, solidă și unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară au decis să-și continue viețile pe drumuri total diferite.

“Soarele” Anei, așa cum era mai mereu alintat celebrul antrenor de către fosta lui parteneră de viață, Anamaria Prodan, a făcut lumină în cazul divorțului și a confirmat că se vor despărți.

Laurențiu Reghecampf nu a dorit să facă alte comentarii pe subiect, spunând că viața personală și mai ales viața copiilor lor primează, indiferent de situație și de neînțelegerile care sunt între el și soția lui.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut.

Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Ce spunea Anamaria Prodan despre divorț acum 6 luni

La sfârșitul anului trecut, Prodan, care mai are un mariaj la activ, declara în emisiunea lui Denise Rifai că nu ar divorța niciodată de soțul ei.

„El este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are niște ochi albaștri care te fac să îngheți, dacă se uită fix la tine.

Eu țip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”, a spus Anamaria Prodan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Moderatoarea Denise Rifai a întrebat-o pe Anamaria Prodan ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf. Răspunsul impresarei a a fost: „Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”.

Vezi și Care este, de fapt, adevărul despre mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Citește și:

Keed este de părere că doar un concurent merita să intre în finala de la Chefi la cuțite: ”Nu mă influențează ce zic chefii”. Ce l-a enervat la culme

Gheorghe Gheorghgiu, detalii despre nunta din America și cea care-i va fi mireasă: ”Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit…”. De ce a divorțat acum mulți ani