Laurențiu Reghecampf a răspuns celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai, iar în ediția ce va fi difuzată peste câteva zile, antrenorul a dezvăluit momentul care l-a determinat să pună punct, definitiv, relației cu Anamaria Prodan.

Antrenorul Universității Craiova este următorul invitat al lui Denise Rifai, iar din teaser-ul de promovare, ediția se anunță a fi de-a dreptul incendiară. Fostul soț al Anamariei Prodan a părut mai sincer ca niciodată și nu a ezitat să spună ce are pe suflet, în ceea ce privește mariajul cu sexy-impresara, sau relația cu actuala iubită, Corina Caciuc.

Unul dintre cele mai revelatoare momente ale interviului a fost acela în care Denise Rifai menționează incidentul din 2019, când Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa, cu care se spunea că ar fi avut o relație.

,,Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?”, a fost întrebarea lui Denise Rifai. Iar răspunsul lui Reghe a venit prompt și imediat: ,,Nu”.

Incidentul respectiv a fost suprins de camerele de luat vederi, iar imaginile au devenit publice, generând un adevărat circ mediatic, în care Reghecampf trecea drept soțul înșelat în văzul tuturor.

Desigur, nici antrenorul de la Universitatea Craiova nu a fost chiar ușă de biserică în căsătoria cu Anamaria Prodan, iar dovadă e băiețelul care tocmai s-a născut.

Dar ”cine a înșelat primul” l-a întrebat pe Reghe Denise Rifai. Răspunsul a venit la fel de repede : ,,E greu de spus. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public.”

@madalinaneagu12 #romania#foryoupage#pentrutine#pentru___tine#pentruvoi#madalinaneagu12#tiktokromania#viral#tiktok#fy#podcast#fyp#foryou#goviral#goviralgo#romania??#laurentiureghecampf#anamariaprodan#anamaria#denise#deniserifai#40deintrebari ♬ sunet original – Madalina12

”Eu nu mi-am dorit niciodată ce și-a dorit Anamaria”

Laurențiu Reghecampf a mai spus câteva adevăruri dure, deranjante pentru fosta soție, care arată cum era mariajul celor doi.

,,Eu nu mi-am dorit niciodată ce și-a dorit Anamaria”, a spus Reghe tranșant în cadrul emisiunii.

Reghecampf, despre trecutul Corinei Caciuc

Denise Rifai a atins și subiectul sensibil al trecutului Corinei Caciuc, despre care s-a spus că era o ,,fată de oraș”, care petrecea noapte de noapte prin cluburi. Reghe a argumentat că tot ceea ce contează este că el și Corina se înțeleg bine și că el o place cu adevărat pe cea care i-a dăruit al treilea fiu.

Denise Rifai: ,,Cât contează trecutul persoanei iubite?”

Laurențiu Reghecampf: ,,Contează că mie îmi place foarte mult Corina.”

,,Nu au contat niciodată pentru mine banii. Nu au fost un scop”

În cadrul interviului, Reghe s-a referit și la sfera profesională. A făcut niște afirmații la care nu se aștepta nimeni, țintind, din nou, voalat, către fosta soție.

,,Nu au contat niciodată pentru mine banii. Nu au fost un scop”, a spus antrenorul Craiovei.

De asemenea, Reghecammpf a declarat că au fost într-adevăr și momente când domeniul fotbalului a devenit extrem de toxic.

,,Ați urât vreodată fotbalul?”, a fost el întrebat de către moderatoare, iar răspunsul a fost afirmativ.

Vezi și Anamaria Prodan, mesaj ironic după ce Corina Caciuc a născut. Ce i-a transmis lui Reghe

Citește și:

Kate Middleton, lecție de stil și pe ploaie. A turnat cu găleata, dar a fost impecabilă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham

Ce fetiță frumoasă are Matteo! Mia are doi ani și ochii verzi! De când e tată, artistul a renunțat și la pătrățele