Laurențiu Duță și soția sa împlinesc 30 de ani de relație. Se iubesc de copii, iar anii și viața petrecută împreună nu au făcut decât să le sudeze și mai bine relația.

Laurențiu Duță este cunoscut publicului ca membru al trupei 3 Sud Est și compozitor al unor piese devenite hit-uri, dar foarte puțini știu despre Laurențiu Duță că este un familist convins. Formula de trei – el, soția și fata lor – fiind una norocoasă în cazul său.

Într-un interviu pentru Fanatik, artistul a povestit cum și-a cunoscut soția, pe Ianula, femeia care îi este alături de când se știe.

„Cred că destin. Povestea noastră este destul de interesantă. Prima dată când am văzut-o pe soţia mea eram doi copii. Ne-am cunoscut la o serbare la şcoala unde învăţam amândoi. Mama ei m-a rugat să o acompaniez cu chitara, cânta cântecul lui Cătălin Crişan, “Vorbeşte marea”.

Atunci am văzut-o pentru prima oară, eu eram clasa a şasea sau a şaptea, ea a patra sau a cincea. I-am reţinut chipul şi de fiecare dată când ne intersectam prin oraş, ne salutam. Nici prin cap nu-mi trecea că o să fim împreună. Ea mă admira în schimb, dar pentru că eram doi copii, nu mi-a spus atunci.

Cea mai frumoasă fată din Năvodari”

În clasa a opta câştigasem festivalul Cântarea României, iar cei de la şcoala nr.1 au pus o fotografie cu mine la panoul de onoare. Ulterior, mi-a povestit soţia mea, că mergea la panoul de onoare doar să se uite la fotografia mea.

Mai târziu, prin clasa a noua sau a zecea, amândoi fiind fani Michael Jackson, ne-am întâlnit la un fan club în Năvodari. Acolo am revăzut-o şi mi s-a părut cea mai timidă din gaşca de fete care erau acolo. Tocmai chestia asta m-a atras atunci, era foarte tăcută şi timidă. Evident şi chipul ei, are ochi foarte frumoşi.

Ţin minte că am întrebat-o atunci şi pe sora mea, care era destul de pretenţioasă în materie de fete. Când i-am zis de Ianula, culmea, se cunoşteau, mi-a zis că este cea mai frumoasă fată din Năvodari, iar asta mi-a dat curaj.

Şi uite aşa, i-am cerut prietenia pe 2 septembrie 1993, i-am semnat un disc mic de vinil pe care l-a păstrat până astăzi. Pe el scria „Cu simpatie, de la Laurenţiu Duţă pentru Ianula”. Şi de atunci am rămas împreună.

Anul acesta împlinim 30 de ani de relaţie, suntem împreună de când eu aveam 17 ani, iar ea avea aproape 15 ani”, a povestit Laurențiu Duță pentru sursa citată.

Au împreună o fată de 16 ani!

Cei doi au împreună o fată care va împlini 16 ani, Lorena. Aceasta nu doar că îi seamănă foarte bine, dar i-a moștenit și talentul muzical. Iar din fotografiile postate de artist pe rețelele de socializare se poate vedea că aceasta este extrem de mândru de fata sa.

cunsotia-si-fata-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Și are și de ce: Lorena este o domnișoară frumoasă, care s-a schimbat enorm în ultimii ani. Practic, a crescut sub ochii noștri, atunci când artistul ne-a permis să o vedem, pentru că Laurențiu Duță nu este foarte darnic cu fotografiile personale.

Vezi și Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, cu gaura în pantof la o negociere de album: ”Îi ieșea ciorapul plin de pământ”

Citește și:

Marius Țeicu a împlinit 78 de ani. Cariera, bucuriile și tristețile marelui compozitor, care a scris peste 500 de melodii

Carmen Harra, despre divorțul soților Maxer: Cine a greșit în relație și ce-i așteaptă pe cei doi. Mai există șanse de împăcare?