Cântărețul le-a spus fanilor că va avea loc o schimbare în viața sa, iar din acest motiv va fi operat cât de curând. Concret, Laurențiu Duță va fi supus unui intervenții chirurgicale, însă nu pentru o problemă de sănătate, ci una estetică mai degrabă.

Memebrul trupei 3 Sud Este și-a anunțat fanii de pe contul său de socializare că își va face implant de păr.

impreuna-cu-fiica-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cântărețul consideră că nu mai poate gestiona căderea părului, iar din acest motiv a ales să meargă pe mâinile specialiștilor și să-și facă o astfel de intervenție. Nu ar fi nici primul nici ultimu artist de la noi care recurge la așa ceva.

”Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc medicilor și întregului personal”, a spus Laurențiu Duță pe pagina sa de Instagram.

Ce alte vedete de la noi și-au făcut implant de păr

Tot mai multe vedete de la noi au ales să-și facă implant de păr în ultimii ani, iar rezultatele au fost unele pe măsură pe mulți dintre ei.

Pe listă se poate înscrie Cătălin Măruță, Dorian Popa, care totodată a ales să-și facă și implant de păr în barbă, Sorin Brotnei de la Akcent, Dinu Maxer sau Dima Trofim, prezentatorul de la Antena Stars.

Implantul de păr a devenit una dintre cele mai întâlnite tipuri de intervenții chirurgicale, mai cu seamă că se face fără niciun fel de durere, iar rezultatele finale se văd deja după câteva luni.

O astfel de intervenție poată să ajungă, în funcție de medici și de țara unde e efectuată, la 3000-5000 de euro.

Vezi și Cum arată, la 13 ani, fiica lui Laurențiu Duță. E bucățică ruptă din tatăl ei!

Citește și:

Selma Blair nu se lasă doborâtă de boală. Reușita extraordinară a actriței

Andreea Bănică trebuie să poarte sutien și când doarme, la cererea medicului: ”Groaznic!”