Artistul în vârstă de 65 de ani, care în trecut ne-a reprezentat și la Eurovision, spune că nu este nimic neobișnuit la mijloc, doar multe exerciții de acest fel, care l-au ajutat să stăpânească acaestă practică.

Laurențiu Cazan nu susține că are puteri paranormale, doar poate să vadă aura oamenilor din jur, lucru de care și-a dat seama în urmă cu mai mulți ani. De atunci, artistul a mărturisit că se folosește de acest lucru pentru a descifra energia celorlalți.

Cum a realizat că poate să vadă aura celorlalți oameni

Laurențiu Cazan a povestit că nu a făcut nimic special și că nu crede că ar avea puteri paranormale, dar a ajuns în punctul în care poate să vadă aura celorlalți, luru care îl ajută în viața de zi cu zi.

„Eu nu sunt mai deosebit decât alții în această privință. Oricine poate să vadă aura cu condiția să facă anumite exerciții sau să fie învățat de cineva, sar, pur și simplu, dacă i-a dat Dumnezeu o capacitate în plus, poate vedea anumite lucruri.

Am văzut pe anumite programe specializate, exerciții cu studenți care erau puși să scrie pe o foaie de hârtie ceea ce cred ei instantaneu că văd la distanță, un anumit lucru sau o situație”, a spus Laurențiu Cazan, la Antena Stars.

Artistul nu crede că are puteri paranormale

Laurențiu Cazan a mai spus că și-a dat seama că are acest „dar” în urmă cu mai mulți ani și că de atunci se ghidează în viață după felul în care arată aura oamenilor. Artistul a mărturisit că, în trecut, le-a spus unor persoane de anumite evenimente care urmau să aibă loc și chiar așa s-a întâmplat. Bineînțeles că toți au rămas cu ochii măriți de uimire. Pe el nu îl mai miră demult.

Laurențiu Cazan a dat Olanda pe… Buzău

Laurențiu Cazan, compozitor, solist vocal și multiinstrumentist, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din perioada anilor ’80. Dacă acum mulți ani era pretutindeni la TV, acum e o prezență rară.

Vedeta a hotărât să renunțe la viața publică și să se retragă din lumina reflectoarelor, întrucât este dezamăgit de societatea în care trăiește. După ani de Oalnda, s-a mutat la Buzău, orașul natal, cel în care a copilărit.

recent-a-fost-invitat-in-emisiunea-lui-mircea-dinescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Despre femeile românce vs cele din Olanda

Vizitează însă des Olanda, întrucât are cetățenie de mulți ani. A fost căsătorit patru ani cu o olandeză, dar preferă tot femeile de pe meleagurile noastre: ”Româncuțele mai au încă acea feminitate. În plus, îți mai gătesc și câte o ciorbiță”.

În urmă cu puțin peste un an, iată ce declara artistul pentru Fanatik, legat de statusul său: „Nu mă mai însor, am mai fost căsătorit 4 ani, în Olanda. Am avut relații, dar așa e viața, nu e nimic propus-nepropus.

Femeile din Olanda sunt diferite de românce. Totuși, cu toată iubirea față de poporul olandez, care e un popor minunat, sunt cosmopoliți și iubesc muzica, totuși, româncuțele noastre au încă o anume feminitate în plus față de alte femei, din Europa, încă nu și-au pierdut acea dragoste față de familie, sunt pricepute la mâncare, îți mai fac o ciorbiță, acolo mâncam prin mall-uri.

Egalitatea dintre femei și bărbați este înțeleasă greșit, nu poți pune femeia să taie copaci, iar pe bărbat să cârpească ciorapi. Un bărbat nu poate să nască, iar femeia nu poate merge la război, cu paloșul în mână și să stea în tranșee. Femeia trebuie iubită, înțeleasă, îmbrăcată frumos, răsfățată”.

Vezi și Marina Voica și Laurențiu Cazan, foști iubiți în tinerețe, s-au revăzut după 20 de ani: „O iubesc acum doar ca om, ca artistă”

Citește și:

Cum și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani. Vedeta muncește de la 16 ani: ”Bișniță făceam!”

Doi burlaci celebri au devenit soți cu acte în regulă în weekend! Denis Hanganu, din Clanul, s-a însurat! Încă un actor s-a căsătorit religios la 49 de ani!