Laura Pausini și Paolo Carta s-au căsătorit, iar vestea a fost anunțată chiar de artistă, pe rețelele sociale. „Am spus DA!”, a scris ea, în dreptul imaginilor de la nuntă. Cuplul este împreună de 18 ani și are o fiică în vârstă de 10 ani, pe nume Paola. Frumoșii miri au publicat și câteva fotografii și un videoclip de la ceremonie, una elegantă, de bun gust și deloc opulentă.

Rome, Italy. 05th Apr, 2022. Laura Pausini (L), Paolo Carta (R), and Paola Carta (C) attend the black carpet of Laura Pausini Piacere di conoscerti Amazon Prime movie at the Auditorium della Conciliazione. Credit: SOPA Images Limited/Alamy Live NewsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Și rochia de mireasă a fost impresionantă, mai ales că a fost una atipică. Laura a purtat o ținută ivoire, compusă din rochie și sacou. A avut mănuși din dantelă, perle și un voal diafan. Zâmbetul superb a fost, însă, cel mai de preț accesoriu. Mirele a fost all black, dar și-a asortat fericirea cu cea a soției sale.

Potrivit publicației Hola!, Laura Pausini a fost condusă la altar chiar de tatăl ei, Fabrizio Pausini. Întrebată deseori de ce nu a făcut acest pas în decursul celor 18 ani de relație cu Paolo, artista a oferit o explicație.

”Soțul meu, pentru că îl numesc așa, m-a cerut în căsătorie în anul 2012. A fost chiar în săptămâna de dinainte de a afla că sunt însărcinată, așa că am așteptat ca ea să crească, să ne aducă verghitele. Cum am o obsesie legat de numere, iar favorit este numărul opt, ne-am dorit să ne căsătorim când fiica mea îi împlinea, în 2021. A venit pandemia și atunci ne-am spus că nu vrem o nuntă la care să purtăm măști”, mărturisea Laura Pausini pentru Hola.com.

Laura Pausini, prima artistă italiană care a câștigat un premiu Grammy

Născută pe 16 mai 1974, Laura Pausini a debutat în 1993, câștigând cea de-a 43-a ediție a Festivalului de muzică de la Sanremo cu piesa „La solitudine”. Melodia a devenit un hit internațional, ajungând numărul 1 în Italia și în top 10 în Franța și Olanda.

Albumul ei de debut omonim a fost lansat în Italia la 18 mai 1993 și a devenit un succes internațional, cu două milioane de exemplare vândute în întreaga lume.

Al doilea ei album de studio, intitulat Laura, a fost lansat în 1994 și a confirmat succesul artistei, atingând vânzări de 3.000.000 de exemplare în întreaga lume. De pe acest album au fost lansate melodii nemuritoare, pe care le fredonăm și azi, precum „Strani amori” și „Gente”.

La 8 februarie 2006, ea a devenit prima artistă italiană care a câștigat un premiu Grammy, respectiv premiul pentru Best Latin Pop Album cu Escucha, album lansat în 2005.

Citește și: O mai ții minte pe Laura Pausini? Ce mai face cântăreața în prezent, la 46 de ani. Are o fetiță superbă!

Citește și: Toto Cutugno are cancer metastatic de prostată