Artista a povestit că în cazul ei simptomele au fost severe. S-a simțit atât de rău încât, la un moment dat, chiar începuse să creadă că nu va reuși să scape cu viață în lupta cu virusul.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală… nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul, dar gustul a rămas. (…)

Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: ”Doamne, nu vreau să mor acum”. Nici acum nu am mirosul perfect”, a declarat Laura Lavric, la Antena Stars.

Chiar și acum, deși e vindecată, urmări există și sunt dintre cele mai neașteptate și neplăcute. Lesne de înțeles ce e în sufletul artistei în vârstă de 74 de ani.

„Mi-a trecut și văd prin casă totul plin de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a mai spus Laura Lavric.

Vezi și La trei săptămâni de la externare, Alexandru Arșinel încă are probleme din cauza infectării cu Covid. I s-au înrăutățit și bolile de care deja suferea

Citește și:

Emoționant! Fotografie de colecție cu protagoniștii filmelor Liceenii!

Oana Zăvoranu, la un pas de moarte: ”Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici. Nimic nu a fost regizat”